Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mondd... az enyém könyörgött a törődésért, mikor megvettem. Letört blokktartó fül, trokhárul fényezett felnik és idomok, görbe féktárcsák, más színű idomok, elcseszett láncszett... ehhez képest most igencsak új életre kelt. Minden motornak van lelke, csak meg kell találni. Gondozni kell és meghálálják.
tesókám ha már mi vénnek számítunk? akkor már régen rossz! de az a hölgyemény nagyon birizgálja a fantáziám akit a multkor mondtál a pultos néni
egy trónörökös van a háznál? amúgy meg sajnálom egy motoros keresztelő? na?
köszike én is szeretlek
Vaklárma volt. Szandrának meg van jobb dolga is mint egy ilyen vén hülyével kezdeni.
nyugi aki motors az mind a szivem csücske megmenteném az életed sőtt egy olyan nővérke álltal őrzött szobába tetetnélek aki oada figyel rád és nem csak a gyógyszeredet adná be hanem meg is pisiltetne
Inkább ne közelíts, az a tuti
helyes hozzá állás csak ha én közelítek ne nagyot üss ha kérhetlek
Eper illatú, hát hűha. Na de ez a nem mind1: a motor menjen jól, nézzen ki jól és még a szaga is jó legyen
na erről tudnék mesélni koma
Mi vagy te vazeg, fekete angyal? ÁÁÁ a kórházig úgyse húzza ki, úgyhogy 40 köbcenti morfiumot neki... Banyek megpróbálok nem ott felkenődni valamire, ahol te dolgozol, mert ha túl is élem a buktát, a mentőt már nem biztos
jellemzőbb, h ütök, mint h hagyjam magam....
Főleg mikor eperillatú olajat teszek bele.....
Ezeknek az öreg vasaknak már lelkük van,ha nem akaródzik,akkor nem mennek. Na mondjuk,a lélekhez köze van ám nagyban a sok agyatlan régi gazdájának is,akik szét tákolták az agyukat is egy ilyen több kézen átment jószágon.
hej tesó nemhogy itt a saját bolt bezárt te meg más boltoba szeretnél betörni ám
Ezzel nem vagy egyedül. Kék füst, és a racsing 2T olaj illata
szandra ne hagyd magad üss rúgj harapj
vagy hagyd magad akkor hamarabb szabadúlsz
vagy hogy mégtöbb
Hát neked is sikerült megtalálni egy pontodat. Igaz ez nem G, dehát ennyivel is jobban ismerünk.
Nem hiszem, h élnék ezzel a lehetőséggel.
Egészségesen. Míg hideg, addig nem kellemes a mögöttem lévőknek, de ha bemelegszik, akkor sztem teljesen jó. Monnyuk én amúgy is szeretem az illlatttyát
Hát lehet, hogy több munkája lenne De ne bántsd szegényt, mert azon van, hogy a temetkezési vállalkozónak ne legyen munkája
Aham, dereng valami. Neked az NSR mennyire füstölög?
Jaaaaj az elektromos mumust ne is mondd! Nekem most tavasszal volt az, hogy az indító gomb nem működött. El nem tudtam képzelni, hogy mi a baja, aztán abbahagyta... A másik vicces dolog még az első lámpám. Alap esetben semmi baja, de amint lehúzom a 2 sarut, mert járatni kell és nem akarom, hogy szívja az akksit, visszatéve az egyik lámpám mindig egy nappal később kezd el világítani Vicces dolog. Ja meg még valami. A kuplungomnál van 3 vezeték, nem tudtam mire valók. A sztender érzékelőm nem műxik, szóval ha lent van a sztender, vagy a váltó sebességben, úgy is simán rándít a drága... viszont ha a 3 kuplungos vezetékből egyeti is elvágok, akkor nem indul be a motor. Na ez a nem mind1. Már rég letettem arról, hogy megcsinálom
Bence a tokaji felvonuláson... NA az kemény füsTY volt!