Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az igazi ficam
ok köszi, van hozzá csatt csak 5 ezer a készlet
Színes egyéniséghez színes motor tartozik!
Nem is volt semmi bajom!
Jó Reggel Vietnám!
Vitka! Eltaláltál Brekihez?
Breki! Helyrejöttél?
Mondjuk ez nem koris cucc, de gondolom motoros csizmához nem lehet alkatrészeket kapni, a korikhoz pedig igen, talán szerencséd lesz!
Szia LaciCRM!
Nézd meg a miskolci Decathlonban, ott nagyon sok koris cucc van, szerintem találsz alkatrészt is hozzájuk!
Szega,remélem nem vettél ki szabit,mert mégsem tudok menni,vagy ha megyek is,muszáj kocsival. Reggelre úgy bedurrant a mandulám,hogy orvoshoz kell mennem vele,így meg egy hosszabb motorozás végképp,nem jönne most jól.(pedig már nagyon rámférne)Bocsesz,bepótoljuk.
ízlések és ficamok........
no de meek is sziasztok! hosszú napom lesz holnap csáó
Szia bocsi nem figyeltem mert játszottam .. hát előbb el kéne kezdeni a jogsit.. de nézegettem egy kettőt már..
Jó éjt neked is,ha minden jól megy,holnap látjuk egymást.
Jó ideig ki sem dughatjuk az orrunkat,ha holnap nem megyünk,de a meló az meló. Ha nem jössz akkor is csörögj rám légyszi,hogy potyára ne várjak.
Meló mindenkinek mindenhol,én meg hetek óta itthon.
Mondjuk azért meg volt a maga haszna,de a kincstár eléggé kong már.És még hol a vége ennek az esős pokolnak.
tesó a számom az adat lapomon megtalálod ha közel értek csörgess meg
lépek én is mert reggel hatkor meló sziasztok jó éjt
te is elmentél tesa
jó éjt neked is
:-( Nekem délelőtt dolgoznom kellene, de alszok rá egyet. Holnap délelőtt megcsörgetlek!

Lépek aludni! Sziasztok
akkor holnap ha jösztök a hidvégardói mentő állomáson keressetek este hatig melózom
de szeretettel várlak titeket ott is
Szia Eweline!Tegnap,mire ideértem,le is léptél. Motor projekt hogy áll?
Helló Szega! Én jó idő esetén már vmikor a délelőtti órákban indulni akarok,mert délutánra mindig elb@szódik az idő. A 130-as tempó lehet,hogy felejtős,mert az már 7000 környéke,én pedig próbálnám finoman bejáratni.
Már lemondtam róla,hogy itt még vmi mozdul ma. Köszi az elismerést,meg is szenvedtem érte rendesen,dehát kit érdekel már így utólag. Hogy szép,az túlzás,de hogy jó lesz,az szinte biztos.
Jó estét!
Hali!

Holnap? Elmerjünk indulni? Mikor jönnél erre?