Itt a Szinva és a Hejő patak öntött ki és már halálos áldozat is van, mert a Szinva az egyik házat alámosta, ami be is omlott, csak egy fazon benne volt...
Jahj, ma 3busznyi egyetemista ment ki önkéntesként segiteni a katasztrófavédelemnek...(utolsó csport 23:50kor indult...) ilyenkor is lehet azt mondani, hogy: "mert az egyetemisták mindig csak isznak meg buliznak..."; Diósgyörben 30cm-es viz hömpölyög az utcákon, egyetemisták pakolják a homokzsákokat, ottlakók nagy többsége: gumicsizma+esernyö+FÉNYKÉPEZÖ... (nem, nem a biztosito miatt... a biztositás a házra szól, nem azt fényképezték....)
Éjjszakai homokzsákolás powa! Szivesen MC város A helyzet elég gáz! Diosgyör nagy részén nincs áram, Alsó-Felsőhámor szintén áram nélkül és innen már ki is költöztettek embereket! MC 7 ivóvizi kutjából 6 már le van zárva... (információk nem hivatalosak, katasztrófavédelmi telepen hallotam őket...)
Vacsi volt. Tegnap du 3-kor elkezdte és azóta még nem hagyta abba,csak az intenzitása változik. Picsába! Ilyenekről kell itt írkálni a-helyett,hogy pl. milyen faszát motoroztam a Bükkben.
Ja köszönöm hogy írtad hogy tudsz fényezőt!Kösz a segítséget!Szerencsére egy haver tud nekem B.újfaluban egy gyereket az szépen kici pínzír lefuja nekem!
itt is sok eső esett de ez az alföld itt másabb mifelénk!Ott a hegyekben biztos jobban meg érzi az ember a sok csapadékot!Itt esik most is!Hát ott esik még?