Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a Szinva és a Hejő patak öntött ki és már halálos áldozat is van, mert a Szinva az egyik házat alámosta, ami be is omlott, csak egy fazon benne volt...
Ahhoz képest, hogy 3 óra alvás után mentem dolgozni egész jól bírtam a napot és igen, jó banzáj volt!
halihó szép napot helyzetjelentést kérek itt a bóda kiöntött átjött a gát fölött
Jahj, ma 3busznyi egyetemista ment ki önkéntesként segiteni a katasztrófavédelemnek...(utolsó csport 23:50kor indult...) ilyenkor is lehet azt mondani, hogy: "mert az egyetemisták mindig csak isznak meg buliznak..."; Diósgyörben 30cm-es viz hömpölyög az utcákon, egyetemisták pakolják a homokzsákokat, ottlakók nagy többsége: gumicsizma+esernyö+FÉNYKÉPEZÖ... (nem, nem a biztosito miatt... a biztositás a házra szól, nem azt fényképezték....)
Éjjszakai homokzsákolás powa! Szivesen MC város A helyzet elég gáz! Diosgyör nagy részén nincs áram, Alsó-Felsőhámor szintén áram nélkül és innen már ki is költöztettek embereket! MC 7 ivóvizi kutjából 6 már le van zárva... (információk nem hivatalosak, katasztrófavédelmi telepen hallotam őket...)
Hát ja!
Meg frankó kanyargós utak sem,de jelen helyzetben ott tényleg nyugisabb.
Na az szuper.
Nem tudom hova folyik. De itt annyiból másabb, hogy nincsenek kis áradó patakok meg folyók amik a házakat veszélyeztetik, sem földcsuszamlás.
Nincs mit, örülök, hogy megoldódott. És közelebb is van legalább.
Esik bizony, jól tudod.
miskolc városháztér környékén mi a helyzet? be tudok menni holnap suliba? tud valaki valamit?
Én is kezdem! De jó mán!
Képzeld,az én fiaim suliját elöntötte S Péteren a víz,nekik nem kell menniük.
ez jó vicc én mentem sziasztok holnaptól suli Szkráccs jövőhónapban kezdem a jogit..
ez jó kérdés!Sok az ürge biztos azért!És az ürge lyukakba folyik!
Onnan is el kell folyni valahova ennek a sok esőnek. Hová,ha nincs lejtése semerre?
Vacsi volt. Tegnap du 3-kor elkezdte és azóta még nem hagyta abba,csak az intenzitása változik. Picsába! Ilyenekről kell itt írkálni a-helyett,hogy pl. milyen faszát motoroztam a Bükkben.
Ja köszönöm hogy írtad hogy tudsz fényezőt!Kösz a segítséget!Szerencsére egy haver tud nekem B.újfaluban egy gyereket az szépen kici pínzír lefuja nekem!
Hát igen.. de ha jól tom nálad is esik az eső...
Bár a jó kis szerpentinek messze laknak tőlünk, de ilyen időjárási viszontagságokban szeretem, hogy a nagy alföld szívében lakunk.
Esik az nem kifejezés.. szakad! hát igen az alföld az más...
itt is sok eső esett de ez az alföld itt másabb mifelénk!Ott a hegyekben biztos jobban meg érzi az ember a sok csapadékot!Itt esik most is!Hát ott esik még?
Nem tudom,reggel mire ébredünk,ha egyáltalán reggelig alhatunk. Hát remélem, igen kemény nap volt.
Rossz csigák is menekülnek!Áhhhh jó durva. Nem lennék a helyetekben!