Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új történés van folyamatban,mindjárt jövök
Miért írogat más nevében és miért szedik le a fotóját ennek a nőnek ? ki az az állat aki ilyennel szórakozik? feltörték a gépét
és itt akarják lejáratni ? Nem úgy néz kii mint egy k. és az iwiwjét is láttam egy normáűlis nő! nem értem az ilyen állatokat!
egy picit meghajtottam a hétvégén
az elmúlt 2 hétben 1700 km-et vezettem az astrával de ez a mai nap ez kemény volt. olyan vizek vannak Sátoraljaújhely felé gyaóó
Pálháza le volt zárva de muszáj volt átmennem, a küszöb főlé ért a víz Bózsva felé meg az út alatt folyt a vív, megálltam megnézni nehogy alattam szakadjon le , de az ott nagyon veszélyes..
Bazmeg, szép aza KTM! Vétek állni hagyni! Kűggyed neki, nem esik az szét! Vagy pajszerojjunk abba is egy er6-ot beléje!
Még szép ,hogy érdekell,nagyon eggyütt érzünk veletek.!
Na muti az úszó falut!
Viccet félre, nem jó mán ez a sok eső! a Bükkben állítólag már annyira át van ázvaja talaj, hogy dőlnek a fák kifele.
Amúgy csá mindenki!
Helló minden Miskolci motorosnak! Éltek még? kit vitt el a víz,kit nem? Engem reggel azzal ébresztettek,hogy polgárvédelmi riasztás van,viszi a falut a víz. Nem túloztak.Pár képet csináltam,ha érdekel valakit,felrakom.
szandika
pfff.. szánalmas....
Örülnék, ha legalább ezt a fórumot nem csesznéd szét. Sztem se Miskolchoz, se a motorokhoz nincs semmi közöd.
Bár az is megfordult már a fejemben, hogy te egy kretén vagy és csak egy bizonyos személy mögé bújva gerjeszted a feszültséget. Mert már kétlem, hogy egy 41 éves gyermekes anyának ennyi esze legyen csak. Bárki is legyél szerintem be kellene ezt a dolgot fejezni hidd el.
Addig fogod csesztetni a népet, míg valakinél betelik a pohár és nem lesz rest elmenni Mosonmagyaróvárra.
Ha megkérhetlek benneteket ,ne b..már szét ezt az oldalt,ha van valami bajotok egymással oldjátok már meg egymás közt prívátban.
mi van te buzi leszeded a fotóim és azzzal vágod itt magad
szandra kinyalhatod!
hol vab az a cbf 250?
Áldozatott mutattam be Szentpéternek este(jól berugtam)))Hátha eláll az eső...
Nekem ezek jobban tetszenek,mint a mostani 250-es Ninják.Amúgy meg igazad van,ha ennek a blokkját szétkúrod,az már egy fél halálos ítélet a motornak. Vagy egész?
Mikor először kipróbáltam,egyesben semmi különös... Aztán mikor feljebb váltogattam,minden fokozatban ki akarta tépni a kormányt a kezemből,mindegy,hogy kettes,vagy ötödik.Brutál. Pedig elég nehéz.