Miért írogat más nevében és miért szedik le a fotóját ennek a nőnek ? ki az az állat aki ilyennel szórakozik? feltörték a gépét
és itt akarják lejáratni ? Nem úgy néz kii mint egy k. és az iwiwjét is láttam egy normáűlis nő! nem értem az ilyen állatokat!
az elmúlt 2 hétben 1700 km-et vezettem az astrával de ez a mai nap ez kemény volt. olyan vizek vannak Sátoraljaújhely felé gyaóó
Pálháza le volt zárva de muszáj volt átmennem, a küszöb főlé ért a víz Bózsva felé meg az út alatt folyt a vív, megálltam megnézni nehogy alattam szakadjon le , de az ott nagyon veszélyes..
Na muti az úszó falut!
Viccet félre, nem jó mán ez a sok eső! a Bükkben állítólag már annyira át van ázvaja talaj, hogy dőlnek a fák kifele.
Amúgy csá mindenki!
Helló minden Miskolci motorosnak! Éltek még? kit vitt el a víz,kit nem? Engem reggel azzal ébresztettek,hogy polgárvédelmi riasztás van,viszi a falut a víz. Nem túloztak.Pár képet csináltam,ha érdekel valakit,felrakom.
Bár az is megfordult már a fejemben, hogy te egy kretén vagy és csak egy bizonyos személy mögé bújva gerjeszted a feszültséget. Mert már kétlem, hogy egy 41 éves gyermekes anyának ennyi esze legyen csak. Bárki is legyél szerintem be kellene ezt a dolgot fejezni hidd el.
Nekem ezek jobban tetszenek,mint a mostani 250-es Ninják.Amúgy meg igazad van,ha ennek a blokkját szétkúrod,az már egy fél halálos ítélet a motornak. Vagy egész?
Mikor először kipróbáltam,egyesben semmi különös... Aztán mikor feljebb váltogattam,minden fokozatban ki akarta tépni a kormányt a kezemből,mindegy,hogy kettes,vagy ötödik.Brutál. Pedig elég nehéz.
és itt akarják lejáratni ? Nem úgy néz kii mint egy k. és az iwiwjét is láttam egy normáűlis nő! nem értem az ilyen állatokat!
Pálháza le volt zárva de muszáj volt átmennem, a küszöb főlé ért a víz Bózsva felé meg az út alatt folyt a vív, megálltam megnézni nehogy alattam szakadjon le , de az ott nagyon veszélyes..
Viccet félre, nem jó mán ez a sok eső! a Bükkben állítólag már annyira át van ázvaja talaj, hogy dőlnek a fák kifele.
Amúgy csá mindenki!
Örülnék, ha legalább ezt a fórumot nem csesznéd szét. Sztem se Miskolchoz, se a motorokhoz nincs semmi közöd.