Örömmel látom,hogy nem maradtál műsor nélkül te sem. A délutáni szopás engem sem vert le teljesen,úgyhogy este még én is mentem egyet a környéken. Közben találkoztam Palival,mondta,hogy voltál ma a Peogeoutban.
én is remélem hogy már ketten látogattok meg
zoli te meg attól a gyógyszertől ne várj csodát neked is hozzá kell magad tenni hogy hasson no meg egy kis jó kisüsti na az igen
Most nem volt sok autó, csak néhány, igaz azokat pont a legjobb részen szoptuk be Ha azt a részt betanulnám és visszajönnének a tavalyi dolgok, lehetne tolni rendesen. A gép egyébként nekem is alakulgat, ez a 2 féktárcsa nagyon sokat hozott, igaz, újra kell tanulnom fékezni és bekanyarodni. Most kéne egy első gumi és egy garnitúra fékbetét, meg azt a remegést megszüntetni és azt mondom, hogy műszakilag toppon lenne a gép. A kinézet sajnos más tészta, azt majd talán nyáron.
Nem volt sok autó arra? Jó kis szakasz,csak én ahányszor voltam arra,mindig autótól autóig haladtam csak,pedig én is azzal voltam. Nekem is nagy élmény volt végre a normális sportfutóművel menni,a kék motoré meg sem közelíti ezt.Mostmár a fékem is ott fog,ahol kell,úgyhogy szerkezetileg kezd összeállni a gép,csakhát a km. az nem megy bele.
A következő két hét motorozás szempontjából felejtős, szar esős lesz végig. Ma is banyek... haver hív, hogy menjünk motorozni. Kicsit másnapos voltam még, gondoltam pihenek, utána mehetünk. Azzal szopatott minket az eső, hogy óránként esett 10 percig. Mikor már éppen felszáradt volna, megint esett egy kicsit, hát a tököm ki volt. Aztán nagy felhő, égzengés, zivatar, gondoltuk itt a vége a mai napnak. Erre esett megint 20 percig, aztán nekiállt ezerrel sütni a nap. Felszáradt egy kicsit, úgyhogy végül is jót gurultunk.
Én csak akkor fogok ágyat,ha tényleg nagy a baj.Ami meg a mőholdas e.jeltést illeti,hát talán inkább nézd meg Meteorológusmihályt,mostanában mindenhol "betonoznak". Hát én inkább neki hiszek.
tessék utána nézni nem szét rázatni a "csöppet" én még mindig partvonalról szurkolok na de majd csak eljön az én időm is két ét múlva festeni kéne az új lakást encsen és hát remélem hogy a sógorkám már neki esik nekem bizti nem lessz időm menni nyaggatni
de azért ha úgy van erre is elmocizhatnátok akár ki is mert már kurvára unom magam főleg melóhelyen ha nem megyünk sehoa
hát igen kár hogy nem holnap akartál jönni erre felé egész napra ragyogó időt mutat a műhold képes előrejelzés dehát ha beteg vagy akkor ágyban a helyed :D
ÓÓÓ nagyon jól ment ma. Igazán tavaly szeptembertől nem motoroztam értelmesen, ez érződik is sajnos, elég bátortalan vagyok, de a kawasaki az most nagyon jól szuperált. Elég tempós a rész, ahol voltunk ma, negyedik ötödik kanyarban is, de mintha sínen fordult volna. Igaz, egy gixer 600 mellett azért érezni, hogy nem aszfaltszaggató.
Viszont van egy dolog, ami zavar. 140 környékén valamiért remeg a motor. Nemtom, hogy miért, lehet az új féktárcsák miatt elment a centír, vagy a hátsó kerékről hagytam el egy súlyt, de remeg Majd utána járok...
Szeva mester! Igazat megvallva csak nem álltam meg,hogy ne menjek valamerre,dehát ez a nap is akár csak az idő,egy vicc. Asszony elaludt,5-kor ugrás,repeszteni Mcra félálomban 150-nel. Utána én orvos,4eft gyógyszer,délben gyerekkel orvos,hétfőn kórház.Mindezek közt a motorra idomokat felrakni,első féket megjáratni,fékfolyadékot cserélni. Aztán több részletben 82 keserves km,felhőszakadástól sem mentesen. Hát ez az a vicc,amin nem nagyon van kedve nevetni az embernek.
szeva tesó gondoltam hogy nem fogsz jönni jobb is hogy nem indúltál el mert akkora felhőszakadás volt szlovákba még ide nálunk is jutott belőle nem vettem volna a szivemre ha szarrá áztok (-zol)
zoli te meg attól a gyógyszertől ne várj csodát neked is hozzá kell magad tenni hogy hasson no meg egy kis jó kisüsti na az igen
Na azért csak sikerült tekernem egy kört estére. Perkupa Tornaszentandrás határátkelő Rozsnyó Aggtelek határátkelő aztán Perkupa.
de azért ha úgy van erre is elmocizhatnátok akár ki is mert már kurvára unom magam főleg melóhelyen ha nem megyünk sehoa
Viszont van egy dolog, ami zavar. 140 környékén valamiért remeg a motor. Nemtom, hogy miért, lehet az új féktárcsák miatt elment a centír, vagy a hátsó kerékről hagytam el egy súlyt, de remeg Majd utána járok...