Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simsonnál jártam hasonlóan csak az nem otthon adta meg magát. Kisipari dugóból kiesett a stift és elforgott a gyűrű.
Első dugóra szépen felmentek a gyűrűk,ahogy kell. Második: alsó ok, felső,mint vmi tányér,olyan alakú volt,nem akart beférni a horonyba. Kb. 2 órás melóval lapra csiszoltam,így már szépen,körkörösen bement a horonyba. Egy darabig csendben volt,aztán nemrég percegni kezdett és hál isten itthon, karburátor állítás közben tört le,úgyhogy ezt leszámítva semmi más nem sérült.(csakhát megint egy hét minusz)
Elforgott a gyűrű vagy mi a szösz? Nem túl szép látvány. :-(
Na, ezzel meg mi lett? Magharapta valami?
129km.
Szar bringa, szar hely, szar neki:
http://www.bikepics.com/
Jó estét!
fogadjunk vizsga után (én is ezt csináltam)
háde gogóóó
Na ez az. DRZ nekem sem mostanában lesz, tavaly nyáron nagyon elkapkodva nagyon elbaszva a zsét megvettem a hatost. Ezzel a lépéssel most jó időre szoptam. Összeszámoltam, ha haveron 400-ba viszi a gépet akkor 350E a bukó a dolgon.
szekszibiccs xD
utolsó kép volt az.
ez egy banzájozós gogós kép
hádde méér ilyen drága a DRZ?
ja nekem egy LC4 teljesen jó lenne egy 625 SXC mert azon van önindító még is könnyebb meg kisebb mint a 640. nekem az az elvárásaimnak tökéletesen megfelelő SM gép.NEM üzemórás, de nem is öreg széttákolt szar mint az enyém , olajcserében meg apróságokban ki is fullad a szervizelés, na érted...
Az ufós képen már vitték el, vagy vegyes hétvégi banzájra készültél?
Miaza normális? Mi az a típus, amit megvennél, ha meglenne rá a pénzed, de utána már nem lennél milliomos, hogy gyakran szervizeld? Jól gondold meg a választ, mert átlinkelem a sumo totyikba!
Csak azért kérdem, mert számomra jelenleg nem kínál a jelenlegi motorpiac olyan sumot, ami megfelel az elvárásaimnak...
Na ilyet sem hallottam még.
milyen meglepő, még a blokk is ugyan az volt a két motorba
Mégiscsak márkaazonos volt nahallja kend!
akkor veszek legközelebb supermotot ha lesz pénzem normálisra
Mostmeg mégis váltanál joghurtosdobozra...
na arra gombjál vart hogy nekem meg a hátsó 1-1 be minden átalakitás nélkül bement a honda az honda