Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ollé Akkor kezdődhet is a bejáratás.
Tegnap éjfél előtt jöttem be a műhelyből olyan fejfájással,hogy már rendesen hányingerem volt.(kurva frontok) Gyűrűt kellett lapra csiszolnom,nem ment be a horonyba(2 óra) Ma aztán egyértelmű volt a cél,beindítani. Persze ma volt szülői értekezlet,ma kellett fát vinnem(mondjuk ez már nem ártott,eléggé leégtem az utóbbi időben)Szóval sokat kellett plusz dolgokat csinálni,és ez a motorra is igaz.Power becsiszolása a hüvelybe,hajtókar beleért a forg.házba,gyürü szopás,de mostmár k..vára nem számítanak ezek,mert beindult,és gyönyörű zajmentes hangja van és mindenre tökéletesen reagál. És mindezt én csináltam. Majd kiugrok a bőrömből.
Naaaaaaaa mesélj csak! Hogy áll, össze van már rakva teljesen?
várom is a hétvégét . amoda hol szoktál irni?
Ezen az istenverte pocsék napon történt meg a csoda. A februárban széttúrt piros motorom végre újra hallatta a hangját
muszáj , fater elvetemült hétvégén is mennek motoros találkozóra valahová, anyámat felülteti hátra azt irány
A korbácsoskormány meg a bögretartó odabasz
Jah, olyasmi, v túl kényelmes.
Meg h az akkor olyan magas? a képen kisebbnek néz ki
Há' mondom , a magas motor azé' jó, mer' már messziről látod, h minnyá odaérsz.
azaz FEKETE bivaly és a legjobb haverom APJÁÉ nah...
na az az egy ami nem a miénk hanem a legjobb barátomé, itt van állandóan mert a ynaka véres a beceneve a KEFETE BIVALY apraszaki haverjától vettük
te ha látnád azt a CBR-t összehugyoznád magad olyan szép
Ebben az esetben valóban reménytelen a dolog. Olyat tökmag vót a jány?
Örülök neki ha előrébb jutottál.
Ahhoz képest hogy nem is beszéltünk szinte semmit elméletről, jó hogy megmaradtak benned dolgok és hasznosnak érzed őket.
mind a miénk ez a fateré
Nincs az a hosszú kutyacsont, amivel 20centit lehetne űltetni.
Montam is ,h vegyen inkább pitbájkot.
látom azért van neked is egy 80-as évek beli relikviád
Maszek motorostali? ,
Hogy merted azt a szép ktm-t a cbr mögött fotózni?!
Kellemetlen a dolog. Bár ez formaság, ha himbarendszeres kutyacsontos, simán meglehet ültetni.
Én ha 450E-et kapnék érte akkor lesz 300E bukóm.
csak azért nem égettem még hamuvá a KTm et mert ha nagyon motorozni akarok van mivel:

Én is árulom egy ideje a kis ződ rotakapámat, amire rácuppant egy szentendrei csaj, akinek meg nem ér le rólla a lába
Nem megy itt most semmi.
csak vicceltem
bocs nem szoktam a főoldalon olvasni én csak itt vagyok de nehari nem akartam a lelkedbe gázilni
vazze honnan a kisujjamból szívjam ki ha nem kérdezem meg?