Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szandra!
Hát lehetett motorral is vizsgázni, most nem volt olyan vészes mint múltkor gyakorlásnál, akkor teljesen eláztam. Mondjuk most vittem magammal törülközőt is :D
Faszt volt jáó! A tengelyekre perselyt húztam, előre réselt perselyt, úgy volt jó.
2003 körül belebuzultam a supermotoba azzal kezdődött hogy miniriga kerék ment a simsonba
ja gondolom, én akkor még rigával toltam a fődúton
Hát ezaz, de akkoriban még alig-alig láttál elvétve itt-ott sumot, akkor kezdett terjedni...
Teddki teddki teddki teddki!
íjóóóó de azóta afűzött kerék olcsóbb lett mert több van belőle, az öntött meg drágáb mert divat lett a supermoto épitgetés...
csapágyak hogy jöttek össze? tengelyméret jó volt?
2001 környékén...de a 15 akkor is fasza ár volt, 2 fűzött sumokereket akkoriban is(pláne) 150-200 körül vágtak hozzád!
kabbe kabbe kabbe kabbe
ÁÁ itt annyira nem necces a helyzet. Van sár meg víz, de motorcsónaknak igencsak padláson lenne a helye port gyűjteni.
lehet azt találni okosan...
hááááát.... 3 hét múlva.... sztem jobban járnál ha átalakítanád motorcsónakká. e persze fő az optimizmus
Jaja én meg csak pislogok mint vakhal a szatyorba. Bezzeg ha nekem kéne, nem lenne ilyen mázlim, hogy ennyiért találjak.
Természetesen nálam is egy poén szintjéig villant be, hisz ki lenne az a marha aki felnik nélkül venné meg? Sőt még felnivel sem kell a kutyának se. Na jó hazudtam egy haverom már leadta a jelentkezést, kb 3 hét múlva le tesz érte 400E-et azt vigye isten hírével.
há. jó biznisz volt. de ahogy olvasom a 15 mégjobb hány éve volt az?
le van írva szürkén feketével
18 az az tizennyolcezer forintér?
Meg ha jönnek nézni, próbálni is kerék nélkül lehet, miiii?

ááááá én azért ezt nem gondoltam olyan komolyan
Én 15-ért vettem.
De kb 3 évvelé a DRZ előtt, tudtam, hogy egyszer még jó lesz valamire, ha másnem, talicskába.
najaaaa azt jóság van.... én is ilyesmi merényletet tervezgetek.
Ilyenre már én is gondoltam, hogy a kawicsot felni nélkül adom el. Legalább vehetnék endurót, az sm szett egy része már biztosítva lenne.
Bizonyaz, ugyanolyan 125-ösé, mint a magácskáé.