Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja én 18 ezer forintért vettem két darab NSR kereket , ugyanolyat mint a szakiéé
gyáde ezmeg NSR papucs, nemde?
óóóóóóóó de TEEEEE... de ne fájdítsd máááár a szíívemcsücskét...
de ez esetben meg lehetne alkotni, h veszek egy endurot, az NSR-t kerék nélkül adom el, és akkor egyből lesz supermotóm is?
áááhá... értem.
Köcccccc
Csak ez valahogy szúrta a szemem De már kijött
Nameg eza 3küllős öntött szar nagyon bénán néz ki még egy 1000 RR-ben is, nemhogy egy sumoban. A sokküllős kerekek faszábbak, mintpéldául az nsr-é.
ezek 17es kerekek , enyémben is olyanok vannak. de ez gyárilag enduró volt 18 assal hátul és 21 essel elöl ( kábé) Minden supermotoban 17es kerekek vannak elöl hátul. Mondjuk ebben kicsit furán néz ki a nagy tank miatt.
Grat. No és lehetett motorral vizsgázni, vagy egyben letudtad a motorcsónakot is?
Ez normális kerékméret egy ilyen motorhoz?
ILYEN állapotban van ? ?
Szabálytalanul váltott sávot egy kanyarban...
ok megyek oda
és a mögötted jövőnek mé nem sikerált? szabad tudni?
Isteni :D
Kicsit esett is, meg ketten vizsgáztunk, én mentem elöl.
De sajna a srácnak nem sikerült aki mögöttem jött...
Szerencsére a feltúrásokat elkerültük, a hejőcsbai kör volt...
Grat! Biztos kellemes volt ebben a fos időben a felturt városban vizsgázni...
Halihó!
Most jöttem haza forgalom vizsgáról és SIKERÜLT!:D
Ha hiszed ha nem a DL-t mire úgy csittifittibe vágom ahogy azt én szeretem legalább egy, de inkább másfél órával mutat többet az óra mint a nagy dög C1800R teljes körű mosása után! A nagy csillogó felületeket könnyen és gyorsan lehetett lemosni és utána gyorsan áttöröltem szarvasbőrrel cseppmentesre és kész is voltam vele max 2 óra alatt. Olyan volt mint a burkolt motorok, nagy, alig tagolt felületekkel könnyű volt dolgozni
A sárga ezzel szemben lánc brigéciolozással, mosással,törölgetéssel, utána láncápolással, leömlő és felni polírozással alaphangon megvan a 3 óra de inkább 4. Egy csomó helyre alig fér be a kezem (hátsó rugóstag környéke és lengővilla eleje, két henger köze, olajszűrő, önindító és olajhűtő tájéka, de másfél-két méterről rikít ha retkesen hagyom.
Vízmentes szépjónapot! Vízjelentés? Én örömmel tapasztaltam, hogy reggel nem esőre ébredtem! Mikor lesz már vége ennek a fosnak...
"nem szép,de gavallér"
Köszönöm szépen, aranyos vagy!