Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom leléptél,mire ideértem,dehát ha itt b...om a rezet,sose lesz egyben a gépem,most jöttem a műhelyből. Én a Brigi nagybátyja vagyok,amúgy ma is volt itt a barátjával.
csak azt nem tudni mikor esz
Szeretnénk, ha eljönnétek az I. Sajóvelezdi motoros találkozra.
Helyszín : a sajóvelezdi focipálya
Programok : Motoros felvonulás
Motorszépségverseny ( a legjobbakat díjat kapnak ; vásárlási utalvány, egyéb ajándékok )
Koncert ( még egyeztetés alatt áll )
Fociverseny ( a helyszínen lehet jelentkezni 5000 Ft / csapat )
Tizenegyes rúgó verseny
Habparty
Vásár a búcsúban
Belépőjegy : 300 Ft, amely tartalmaz egy tombolát, és szintén értékes ajándékokat lehet nyerni.
Várunk szeretettel : A szervezők.
már lépsz is?
No én léptem sziasztok további szép estét!
Itt vagyok én is
Én vagyogatok de mivel semmi se történik csak read-only módban.
most tényleg ennyire ijesztő vagyok vagy nincs itt senki?
hali szóval ma délután kb fél három felé szendrőládtól egész szendrőig ment a mentőautónk előtt egy motor és nem bírtam beazonosítani milyen gép volt esetleg aki magára ismer inenn az írjon legyen kedves a szendrői benzinkúttal szemben lévő bekötőúton állt meg ott mentünk el mellete
szép estét mindenkinek
Esköszöm bíróúr ígyvót!
Szia Zoli! Parasznyán fenn a TSZ-nél laktam.. és régebben egy suliba jártam Geregúr Brigittával.. és ha jól tudom rokonod ha nem hát nem..viszont sok Geregúr van, de így is ismerős a neved...
Jó estét!
Ha azt mondod, hogy egész nap te is a fórum előtt ültél és vártad h írjon valaki akkor fejre állok
9:51-től senki?
Hát szép nagydarab állatszerűség vagyok én is!
Miért, te is ilyen nagy tenyeres talpas ember vagy? Vagy te is egyenesen ülöd meg a 200-at?
Olyan mintha rólam lenne szó, pedig neem!
Megyek én is alszok. Jó éjt!
No ebben még felhomályosítalak. Suzuki GT750. Csá!
Bocsesz,húznom kell,holnap ugyanitt(ugyanekkor stb....) csövi!
Na én meg a GT750es Kawát nem vágom Utána kéne már nézni a régebbi típusoknak, mert 1987 előttről nem sok infom van motorügyileg.
pontosan annak a megfelelője a gt750nnek is szép a hangja
Akkor ez a GT 750-Kawa megfelelője lehetett annakidején,gondolom én.