Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó okés, de te mondtad hogy éjszaka a garázsban van mégis nekem van igazam.
Ja! Éjszaka természetesen garázsban áll de akkor sincs 20m-nél messzebb és melóhelyen is betolom a raktárba de az is belül van a 20m-en. Olyanok vagyunk mint a borsó meg a héja!
Pedig így van! Talán a telken ha a kertben szöszmötölök a motor meg a ház előtt áll akkor van 30m is az a 20m. Tavaly február végén vettem, most vanbenne 21e. :-) Szerinted?
Na neeee. Ez övön aluli, a garázst képletesen értettem
Nem nagyon áll az a garázsban. Ritka hogy ne legyen a 20m-es körzetemben!
Nekem a motorom egyrészt mindennapi közlekedési eszköz úgy február végétől december közepéig és ha nincs hó akkor akár január közepén is előszedem, másrészt a hétvégi túrák ritkán állnak abból hogy megjárom a Bükköt oda-vissza. :-) Ha épp másra nincs idő akkor az a max egy óra ami egy Mc-Felsőtárkány-Mc távon összejön, kielégít egy kis időre motorozásügyileg, de ez nem gyakori, esetleg vezetéstechnikai fogásokat gyakorolni szoktam még olykor felmenni.
Általában reggel kilenctől úgy este hatig-hétig-nyolcig, sok szerpentinnel tarkított 3-4-500km-es motorozásokat szoktam szervezni szlotákiába és nekem nagyon ritka az ha nincs utasom.
Megyek is.
A paplan neked való! Játszódjál a paplannal
No és mi bajod a paplannal?
Ha 650-es V-strom áll otthon neki a garázsban akkor szerintem túrázni szeret.
Na igen, kinek a pap, kinek a papné, nekem a lányuk! vagy ha monetárisan gondolkodnék akkor a persely
Akkor jól gondolom, hogy te inkább a hosszabb távok híve vagy?
Agresszív forma, sok szép formai részletmegoldás amin az ember sokáig legelteti a szemét de nekem nem kéne. :-) Hétvégi örömmotor pár órás önfeledt szórakozásra, leginkább utas nélkül, mint a legtöbb naked.
Hát elég ütős az biztos Igen faja gép. Speed párti vagyok, de a Z-ket szeressem nagyon.
Nagyon szép vasak a Z-k. Nekem is majdnem lett 2x, de a sors közbeszólt 2 autótöréssel... Most gyűjtögető fázisban vagyok. Meg van még egy bírósági ügyem ami miatt veszélyben a jogsim, addig nem merek ilyen mértékben beruházni egy ekkora vasba...

Haverom Z-je, szerintem nagyon ütős...
Jóféle gépek a Z-k, nagyon is. Gondoltam elmegyek a miksolci kawába 24én tesztnapra kipróbálni, erre kapom a választ, hogy csak személyesen lehet az üzletben regisztrálni és felvezetővel lesz a tesztmotorozás egy 5 kilóméteres szakaszon. Kawasakiéknál gond van a PR-rel...
Sziasztok!

Ma kigurultam Rozsnyóra meg vissza (Aggteleknél mentem át). Hát nagyon szuper volt. A héten nem jön erre valaki?
Ma láttam reggel melóba menet egy kawa Z mittoménhanyast, szép narancssárgát, a felnije is ilyen színű volt és perempolíros. Nem volt rusnya. :-)
Jujj, de eltűnt mindenki. Na, aki itt van és a fórumot frissítgeti, az írjon
Szeretnénk, ha eljönnétek az I. Sajóvelezdi motoros találkozra.
Helyszín : a sajóvelezdi focipálya
Programok : Motoros felvonulás
Motorszépségverseny ( a legjobbakat díjat kapnak ; vásárlási utalvány, egyéb ajándékok )
Koncert ( még egyeztetés alatt áll )
Fociverseny ( a helyszínen lehet jelentkezni 5000 Ft / csapat )
Tizenegyes rúgó verseny
Habparty
Vásár a búcsúban
Belépőjegy : 300 Ft, amely tartalmaz egy tombolát, és szintén értékes ajándékokat lehet nyerni.
Várunk szeretettel : A szervezők.
2010.05.16-an lesz 1 oratol
Majus 16-an 1 oratol, bocsi hogy nem irtam le :S remelem eljosztok :)
Az ember mázsánál kezdődik a disznó kettőnél. :-)
hát ebben igazad van én 71 kg kezdtem aztán jött a pina oszt most meg 107 vagyok :O na de így kevesebben kötnek belém
helyes akkor semmi gond végre akkor legalább te haladsz na akkor mikor is járatod a gépeet?
Na helyes!Oszt mír nem alszol?