Nekem sincs!Régen én szopattam a volt barátnőmet, elismerem és utólag sajnálom is!A legutóbbit ennek okulásán megakartam tartani és NORMÁLIS kapcsolatot akartam oszt lapáton végeztem!Most 1 éve nincs komoly pina láthatáron lenne jelentkező de én válogatok.Majd zebránál elcsapok már egy szépséget és haza huzom valami kötélel!
Az is egy megoldás!
Multkór beszéltük haverokkal hogy ha belegondolunk minden nő viszi a pénzt!És mostanság a tinik egyre jobban pénzbuzgók a kurva szájukat!
Be mész egy igényes szorakozóhelyre meg hivod egy italra meg csillogtatod a Bömös kulcstartót oszt viheted szopni!
Vannak azért jófejek is köztük, bár nekem sok selejt jutott. De ja, a Kawasakira mindegyik bukik én meg utána le vagyok szarva... Nem baj, egy ideje előre megbeszélem, hogy mit kapok a motorozásért. Volt már ilyen: "elviszel motorozni?" - leszopsz, elviszlek. Nem mentünk motorozni...
Multkór beszéltük haverokkal hogy ha belegondolunk minden nő viszi a pénzt!És mostanság a tinik egyre jobban pénzbuzgók a kurva szájukat!
Be mész egy igényes szorakozóhelyre meg hivod egy italra meg csillogtatod a Bömös kulcstartót oszt viheted szopni!
Ez jó tetszik!
Hát ja buknak rá meg a pénzre is a fene a zsírjukat.