Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!
Kattints adatlapra, majd a bukósisakos mókusra (igazolványkép) aztán tallózás és kiválasztod a képet.
Háj óll! Segítsetek már légyszi! Hogy lehet az igazolványképet összehozni itt az oldalon? A profilfotók közé kell feltölteni, és onnan mozgatni valahogyan?
halihó szép délutánt mindenkinek
Kösz!Hát probálkozom meg adni mindent amit a pénztárca kibír!
thx. veszi a lapotmeg visít is ha kell az a gixxi se semmi, jól van tartva
dejó! ahol most van annál inkább. de asszed érdekel?
Zsír a gépesed!Mifelénk is van egy ZZR csak az vörös-bordó színben.Nagyon jól mennek.
de ott nemjóóó
Apám látátok a BMW s1000RR teszteket!Nagyon durvácska!keréken mérve 195-6-7-8 lovas a kicsike!

mindíg olyan hirtelen jön hogy megyek oda, gondolok egyet aztán már ott is vagyok aztán a következő pillanatban már részeg vagyok
hát igen és vasárnap csak még rosszabb lett a helyzet de azt hittem össze futunk ott de tévedtem
ne legyél gonosz nem áll jól neked és nincsenek gonosz r6 kedvelők sem
csak nem ugy ahogy szeretnék
Hajajj a Szandira, Szandrácskára és a Szandikára mindig gerjed.
magyarázdd már el miafaszról beszélsz a multkor sem értettem ezt a ferdén hova mit. igyá meg valamit ugy könyebb lesz
Velem is ezt játsszák pár napja, szopjanak le kereszbefekve bőnyállal szélesmosollyal.
láttam szombat este a kocsmában ittam, utána pincebuli, aztán másnap fejfájás
szevasz tekergő a fonyi búcsút is elmosta a víz a szabadtéri színpad mögötti lépcsőből zuhatag lett
Múlt héten annyian megállapították, h gonosz vagyok,h már kezdem magam beleélni a szerepbe
ezért ma bebaszok
Debben vagyok most is, de mineeeeek.. egész hét egy nagy fos lesz
De amúúúúúúúúgy meg ha az a paraszt rinya itt írkál, akkor én bőven írhatok ide Debből is. Motorhoz még mindig van egy csöpppnyi közöm. MEssziről imádom
teccik b+! oldalsó tkm matricát tegyed ferdén csak ez egyik felére most! egyre jobban érdekelnek a motyók de nem