Helló Hölgyek,Urak! Kérdeztétek,ki merre. A hétvége időjárása több volt,mint megbízhatatlan,úgyhogy én nem mentem semerre. Ellenben a leginkább mocsárhoz hasonlító udvarunkban olyan disznólkodást csináltunk a KTM-mel,hogy a négy részvevő ökörnek(köztük én is) este slaggal kellett tisztálkodni.Nem egyszerű délután volt.
Na igen, nem úgy sikerült az a kis kiruccanás mint ahogy kellett volna. Ok, semmi akadálya. Mire neked meg lesz a jogsid, remélem nekem meg valami másik gépem lesz addigra.
Naugye, hogy jó dolog az idom Nekem is ugyanolyan jó érzés, mikor 200 fölött jár már az óra, elkúszik 220ig lassan, aztán csak a torokhangot hallom, mert egy légbuborékban vagyok. Mondjuk ilyenkor nem nagyon merem semmimet kimereszteni az idomok mögül
Na az már nem kis ember. Egyébként én sem vagyok nagy, 180cm és jelenleg 71 kiló. Okosan kell súlyozni, akkor nincs gáz. Persze a 200 körüli szél már akárkibe belekap.
Ja mint tegnap előtt Éppen téptem itt nem messze a 37esen, elbújva a plexi mögött, jött szembe pár kolléga, intettem, a szél meg úgy elkapta a kezem, hogy a hátsó ülés vonalában bírtam megfogni. Ránézek az órára: 180, Ja
Az biztos. Meg ilyen kopasz motorhoz nem árt ha van súlya az embernek. Mint egyik haverom, neki Fazer 600 van, amin nincs idom az a fajta, a 200-at úgy üli meg a gépen, hogy előre sem hajol. Igaz több mint duplám, 105 kg és 185 cm
Na igen, ezért nem fogom soha leszedni az idomot. Naked géppel nem igazán szokás 200zal száguldozni. Emléxem, apraszaki is mondta, hogy neki sem szereti túl nagy sebességet, mert belekap a sárvédőbe a szél és kacsázik. Az még egy dolog, ha gyorsításnál elkönnyül az eleje, nekem is kacsázik néha, mikor 14nél ráhúzom a kettest, de 200 környékére már nem árt az idom.
Velem 2 kanyarban jött szembe egy egy motoros. Azt volt a szerencse, hogy baszakodós tempóban mentem ezért ki tudtam menni totál szélre, hogy elférjünk egymás mellett. Am hazafelé nyéken át jöttünk, fasza kis tavacskák vannak ott.
Hát itt súlyproblemációk állnak a háttérben leginkább. Sok helyen nekitámaszkodik a gép a menetszélnek és 190-200-as tempónál alíg van nehezedik a gép eleje a földre. Szerdán meg akartam kicsit pengetni, 1, 2, tiltás, harmadik tiltás előtt nem sokkal egyszer csak elkezd kacsázni a kormány a kezembe. Besza. behu. lefőttem, óvatosan engedtem a gázból vissza és megúsztam a zakót.
Amúgy nem telefonált a fickó azóta sem, gondolom marhára érdekli a gép.
Még mindig jobbik eset. Velem Bükkben általában szembe szoktak jönni az ótók- buszok- rakodós kocsik. Kanyarban-egyenesben. És nem én közlekedek rossz sávban....
Hát akkor kapd össze magad De gondolom vigyázol már a gépre, mert nemsokára megy el. Jobb is, ne akarj úgy járni, mint egy csávó, akinek délután jöttek az RS-ét megvenni, még délelőtt elment egy körre és 120al beszállt az árokba.
Ja mint tegnap előtt Éppen téptem itt nem messze a 37esen, elbújva a plexi mögött, jött szembe pár kolléga, intettem, a szél meg úgy elkapta a kezem, hogy a hátsó ülés vonalában bírtam megfogni. Ránézek az órára: 180, Ja
(na itt meg az idom a hátrány )
Amúgy nem telefonált a fickó azóta sem, gondolom marhára érdekli a gép.
Házi tegnap volt olyan Emődön, h beszédültem a szagától