Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a kedvedért rendezünk egy csoportos ülvetáncolást
nagyon szeretnék csak hogy táppénzen vagyok! és hát..... nem lennék az a táncos lábú dagadt bokával! de lehet hogy benézek,
Most próbálok beszerezni egy sv650-et.

Milyen motorod van?

Am valaki nem tudja ki lehetett az.. tegnap Kistokajba láttam bemenni olyan 7 körül este egy narancs naked Hondát, de rengeteg narancs cucc volt rajta és brutál jól nézett ki!
nyugi van, nem kell ám ezt komolyan venni
Nem vagyok HP Szerdán leszel A bulizni?
mondom megyünk nem soká megint! csak akkor többen leszünk! meg te is! érted mááááááá?! nem sírni ríni megsértődni! nem tudtuk a számodat se! az se volt biztos hogy sütünk mert hogy fújt a szél mint állat! közben szemerkélt az eső! de megpróbáltuk! na nem rinyálni mint egy duzzogós óvodás! még kükü se tudta! laci szervezte a barátnőjével spontán! na éééééééééérrrrrrrrttteddddd mááááán!
Aztán mehetünk gurulni:D
Még 2 hét és megvan a korlátlan jogsi!:D
Láttam a képeket! Érezzétek magatokat jóóóól leba**va!
Eszem megáll.. eljönnek Nyékre szalonnát sütni, és nem szólnak...
Há' mijjjjjen munka már ez kéééremszépen?
Szia szia!

Köszi remélem minél hamarabb meglesz aztán te meg vigyázz magadra! szép napot!
csocsi! kükü fotójánál komentáltam! lapozz tovább!
Hát nem tudom ,de körbe szímatolok...
Há naná, hogy el! Számom tudod, msnen meg fórumon vagyok, szólj és megbeszélünk valamit.
Szia

Aha értelek. Sok sikert a jogsihoz.
helyes! Amúgy valamikor elmehetnénk már 1 körre.
További szép estét...
Szerencsére nem az. És ha a terveim összejönnek, akkor nyár végére patika lesz a gép
Szerelni csak 1 darabig jó dolog ,addig amíg nem mindennapos...
Na vagyunk azért úgy látom, beszállok én is a mesélnivalóba. Ma kb egész nap a kawasaki mellett dekkoltam. Kapott egy kis hűtővíz pótlást, olajpótlást, megcsináltam a beragadt fékdugattyút, úgyhogy most már a fék is úgy műxik, ahogy kell a generátorfedél sem ereszt, legalábbis eddig. Szerelni jó dolog!
Szia! Hát igen.. én mostanság tanultam a kis érettségire,hisz tétje volt.. most meg majd mehetek a tanfolyamra végre!
Ha tudsz még valakit 05.16-ra szólj neki légyszi, egy szabad hely még van a tiéden felül is.
Meló után még vissza kellett mennem egy olajszűrőt kiadni (már éppen bubukálni készültem ebéd után a kölkökkel) de ha már elszólított a munka akkor egy igen gyenguska Mc-Geszely-Bőcs-Nyék-Mc-t gurultam.
én is itt vagyok kivételesen 1 óra hosszat..
Én voltam
Az alap útvonal Aranyosi völgy,Erdőbénye új bekötőútja kb ennyi.
Na akkor nem vagyok egyedül. Ollé Mondjatok valamit! Voltatok e valamerre gurulni vagy csináltatok e valamit a gépen?