Am valaki nem tudja ki lehetett az.. tegnap Kistokajba láttam bemenni olyan 7 körül este egy narancs naked Hondát, de rengeteg narancs cucc volt rajta és brutál jól nézett ki!
mondom megyünk nem soká megint! csak akkor többen leszünk! meg te is! érted mááááááá?! nem sírni ríni megsértődni! nem tudtuk a számodat se! az se volt biztos hogy sütünk mert hogy fújt a szél mint állat! közben szemerkélt az eső! de megpróbáltuk! na nem rinyálni mint egy duzzogós óvodás! még kükü se tudta! laci szervezte a barátnőjével spontán! na éééééééééérrrrrrrrttteddddd mááááán!
Láttam a képeket! Érezzétek magatokat jóóóól leba**va!
Eszem megáll.. eljönnek Nyékre szalonnát sütni, és nem szólnak...
Há' mijjjjjen munka már ez kéééremszépen?
Na vagyunk azért úgy látom, beszállok én is a mesélnivalóba. Ma kb egész nap a kawasaki mellett dekkoltam. Kapott egy kis hűtővíz pótlást, olajpótlást, megcsináltam a beragadt fékdugattyút, úgyhogy most már a fék is úgy műxik, ahogy kell a generátorfedél sem ereszt, legalábbis eddig. Szerelni jó dolog!
Meló után még vissza kellett mennem egy olajszűrőt kiadni (már éppen bubukálni készültem ebéd után a kölkökkel) de ha már elszólított a munka akkor egy igen gyenguska Mc-Geszely-Bőcs-Nyék-Mc-t gurultam.
Milyen motorod van?
Am valaki nem tudja ki lehetett az.. tegnap Kistokajba láttam bemenni olyan 7 körül este egy narancs naked Hondát, de rengeteg narancs cucc volt rajta és brutál jól nézett ki!
Nem vagyok HP Szerdán leszel A bulizni?
Eszem megáll.. eljönnek Nyékre szalonnát sütni, és nem szólnak...
Há' mijjjjjen munka már ez kéééremszépen?
Köszi remélem minél hamarabb meglesz aztán te meg vigyázz magadra! szép napot!
Aha értelek. Sok sikert a jogsihoz.
Az alap útvonal Aranyosi völgy,Erdőbénye új bekötőútja kb ennyi.