Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merrefelé is laksz te?
Köszi.
Hát sok sikert hozzá
Pont tegnap írta Debreceni topicban egyik srác, hogy a DRZ-je bedöglött. Pedig S-es DRZ. Egyszer csak menetközben megállt alatta és utána már nem bírt tekerni az önindító, valami megszorult benne. Úgyhogy inkább maradok a sor4-nél. Biztos ami biztos. Jó kis zxr 400 ideális lesz. Lábam is leér róla normálisan, nem kell pipiskednem stb, stb.
DRZ-ben nem csalódnál szerintem, de az üzemórás gépeket azért pénzelni kell egy kicsit jobban. ZXR400 sztem nagyon jó gép, ha odafigyel rá az ember.
Hát igazából nekem nagyon régóta fáj rá a fogam és most már tuti azt veszek. Az 1 hengeres témáról letettem, félek hogy hamar tönkremegy és csak a pénzem viszi majd.
Wáwáwá, hogyhogy ZXR400?
Jaja így van, Ő az. Nekem meg hétvégére jelentkezett egy vevő a szomszéd településről. Remélem tényleg érdekli a dolog. Aztán valszeg jön a zxr 400 következő gépnek.
hát remélem nemsokára
Az összes pénzem elment a tárcsákra, szóval nemtom a motorozással mi lesz Majd meglátom. Ha felvet a pénz, akkor simán.
mer ha nem akkor

halihó hát akkor nemsoká össze lessz rakva a gép és lehet erre felém gurulni
Tudom, szokott ide is írni Imi, alias motorskiller. Mondta, hogy az első pár, amit kapott szar volt, de lett helyette másik.
Debreceni topicban is küzd egyik kolléga féktárcsaproblémákkal. Csak neki gsxr 400 van.
Megjöttek a féktárcsáim! Erre takony idő
Hellóóóóó

Téged is lehet látni? Izzy barátnőddel jó elvagytok tűnve mostanában.
Azt !
szépnapot
Jó napot kívánok!
látom haza ért jó éjt
na jóéjszakát tesókám majd beszélünk
neked nix fent motoros videód?
megnézném hogy hajtod a vasat
hol dolgozik?
jaja csak a tésasszony helyett nehogy a kutyát nyomd meg