Szia!
Másold már be légyszi a linket ide rendesen, mert én ugyan kolbászoltam egy kicsit a motorozz.hu-n de nem találtam a tréningel kapcsolatban semmit! Köszi!
Ja! Gép megkötés nincs, azzal jössz amivel a forgalomban is részt veszel, azon kel elsajátítani az elméleti és gyakorlati tudnivalókat a motor helyes kezeléséről, azzal kell összecsiszolódni.
hali!
Igen, én vagyok az akivel a technika Háza parkolójában beszélgettél, én a DL-ről próbáltalak elterelni mert az valóban tréfarépa moci az 180 alattiaknak.
A tréningre már csak a júniusira van hely de arra legalább még bőven. Jelentkezz fel a motorozzon (link alább) és a pénzt majd létszámzáráskor mondom hogy mennyit, meddig és hová tudod eljuttatni.
C1800Rider hali bocsi ,hogy csak most szólok (de a dunántúlon dolgozom és csak most jöttem haza hétvégére).Én mennék ha még beférek,hova vigyem a lecsót?
Lehet,hogy mi már találkoztunk és beszéltünk erről tavaly?Alíz nevű motoros csajjal voltam bent az itc mögötti parkolóban (valami szintén motoros barátjánál) és te adtad akkor azt a tanácsot nekem még ne vegyek nagyobb gépet mert a tiedről sem ért le rendesen a lábam.Meg hogy vegyek részt ezen az oktatáson.Nekem egy cbf 250 gépem van (piros).Tényleg gép megkötés van,hogy megkorának kell lennie?
Mindenképp. :-) Tavaly egyre is nem kevés idegfeszültséggel meg lemondom mert mégsincs pénzem meg ááá nem kell ez nekem-mel tarkított szervezés volt és a 12 embert se tudtam összeszedni, összesen 11-en voltunk. Idén meg már a másodikra is megvannak a jelentkezők (mindkét tréning teljes létszámmal fut) és a harmadikra is van igény bár még senki nem jelentkezett rá konkrétan, ha innen a 2-3 érdeklődőt meg egy érdeklődő ismerősömet összeszámolom az már 3-4 ember, 6-7 jelentkezőnél már indul a tréning és a részvételi díj 6 és 8e közé kihozható.
Jövőre ha így halad 3-4-et biztos össze lehet hozni teljes létszámosra mert akik idén voltak azok jövőre is jönni szeretnének. :-)
A májusi időpontváltozásáról egyelőre nem tudok, valamikor a jövő héten megyek Tibihez lefixálni a dolgokat és kicsengetni a Birodalmi Crediteket. Viszont kiírtam egy júniusit is ha tudsz rá valakit akkor ajánlhatod ismerősöknek.
Némi árengedményt sikerült kiharcolni így csak 72e az a 80. :-) csak már nem lett update-elve. Így 12 főre az első és a második is megvolt 6e-ből fejenként. De ha nincs meg a 10 fő akkor lehet az időtartamot rövidíteni ekkor a pályabérlet és az oktatói díj is csökken így kihozható 6-8 főre is 6-7e-ért a képzés! Ami ha a pesti árakat nézzük mindenképp kedvező. :-) Sajnos az előteremtése hacsak nem csiliárdos az ember akkor egy-két hétvégi kihagyott gurulást jelent.
Én sem csinálnék belőle pénz kérdést, de nem hogy erre nincs keret, hanem másra sem. Féktárcsák, fékbetétek, olaj, stbstb és akkor még nem is motoroztam. Kong a kassza sajnos. Pedig régóta szeretnék elmenni egy ilyen képzésre.
Általában mindenki pénzkérdést csinál belőle. Egy tank nyál kb. Nekem a 22 literes tank még csak tele sincs ennyiből. Aki tavaly rászánta magát tavaly az mind eljött az idén is és az idei végén mindenki úgy köszönt el hogy jövőre ugyanitt. :-) Pedig tavaly sokan ugyanúgy voltak vele hogy e ez pénzbe kerül, de nincs ennyim. :-) Az idén már senki sem szólt csak fizetett.
A Suzuki VIP tréning amit az új motort vagy az Ersténél motort hitelre vásárlók kapnak ajándékba, olyan 50e ft. igen per fő! Ebben van 3x25 perc körözés a Ringen és foglalkoznak veled kb 4 órát és tanítják a helyes fékezést. Pesten olyan 20e-től fölfelé tartanak ilyen tréningeket kb ugyanezzel a tananyaggal. A biztonság nem pénzkérdés egy elkottázott visszafordulásnál eltört fékkar is drágább. Saját szememmel láttam a legutóbbi tréningen egy szabvány kétszer egy sávos úton GW-et megfordulni. :-)
Ha lenne feles 6 ezrem, simán elmennék. Már csak azért is, mert a Pest környéki árak olyan 30nál indulnak, az meg horror. De láttam már 3 napos tréninget 80ért is.
Az első kettőt 6e/fő áron sikerült lerendezni, ezt is megpróbálom 6 és 8e között megoldani. És igen ez nem pénz érte. meg lehet nézni ugyanezért mondjuk Pest környékén mennyi lóvét gombolnak le az emberről.
Másold már be légyszi a linket ide rendesen, mert én ugyan kolbászoltam egy kicsit a motorozz.hu-n de nem találtam a tréningel kapcsolatban semmit! Köszi!