Az r6-os Pali haveromnak is egy Dominatorja van,ha ugyan közúton a nyomába sem érek,itt azért a KTM dominált. Csakhát nekem kellett visszarázódni a terepmotorozásba,mert igaz,hogy régebben ez volt az életem,de az uccsó crossgépemet már vagy 8 éve adtam el.
Megmondom őszintén,azért pozitív dolgok is történtek,pl. voltam szombaton endurózni egyet a haver KTM-jével,valamint megcsináltam a kék RGV kuplungját,csakhát minden,szinte forgatókönyv szerint,mert annyi tennivalóm van mostanában.
én sem haladok jobban az enyémmel mindig van valami ami hátráltat és hogy nem nálam van csinálva az meg mégrosszabb a sógrom meg amikor ráér áll csinálja na de ha nem baszogtatom még az őszön sem megyek vele
Lónak a bizonyos végződését vagyok elveszve. Inkább megveszve,hogy egy hét alatt egy csavart nem raktam a piros RGV-be,pedig nagyon b@ssza már a csőröm a hangja. (Amúgy figyeltem a történéseket,de mindig rosszkor jöttem ide,épp senki nem járt erre)
Én ma féktárcsát rendeltem, de fékbetét is kell majd új. Ha jó lesz a fékem, megyünk fel majd a Bükkbe, úgyhogy rakd össze a gépet gyorsan, aztán gyere velünk!
Remélem mindenki egyben van. Ma rendeltem fékbetétet csupán 20k-ba kerül. Jesszus még 2-3 hét és egyben lesz a vas......
Ma megyek ki a délelőtt folyamán pár gumiért, ha találok megfelelőt