Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorgumik szinte minden méretben .Nezetek be
Az r6-os Pali haveromnak is egy Dominatorja van,ha ugyan közúton a nyomába sem érek,itt azért a KTM dominált. Csakhát nekem kellett visszarázódni a terepmotorozásba,mert igaz,hogy régebben ez volt az életem,de az uccsó crossgépemet már vagy 8 éve adtam el.
mi a baja az enyémnek most látom nem fejeztem be a mondatot
ma én is endúróztam eggyet egy hondával de hogy ilyen ne kérdezd me nem tudom 600 talán
És mi az,amit már tudsz,de nem örülsz neki?
de jó neked eljöhetnél hozzám eggyütt hátha könnyebben rájönnénk
Megmondom őszintén,azért pozitív dolgok is történtek,pl. voltam szombaton endurózni egyet a haver KTM-jével,valamint megcsináltam a kék RGV kuplungját,csakhát minden,szinte forgatókönyv szerint,mert annyi tennivalóm van mostanában.
Én meg már rájöttem, csak nem tetszik
én sem haladok jobban az enyémmel mindig van valami ami hátráltat és hogy nem nálam van csinálva az meg mégrosszabb a sógrom meg amikor ráér áll csinálja na de ha nem baszogtatom még az őszön sem megyek vele
na akkor a lónak azt a bizonyos végződését az időbeosztásodba olyan mint az enyém
Lónak a bizonyos végződését vagyok elveszve. Inkább megveszve,hogy egy hét alatt egy csavart nem raktam a piros RGV-be,pedig nagyon b@ssza már a csőröm a hangja. (Amúgy figyeltem a történéseket,de mindig rosszkor jöttem ide,épp senki nem járt erre)
halihó sehol senki? zoli is el van veszve hogy nem is látni itt fent
naná csak a technika ördöge belebújt a vasba és nem tudok rájönni dolgokra
Milyen nagy szám? Aztán te se integess, hanem inkább pakold össze a gépet, aztán gyere! Jobb, mint integetni
ni milyen nagy szád van én meg majd olajos mancsal csápolok nektek az út széléről
Én ma féktárcsát rendeltem, de fékbetét is kell majd új. Ha jó lesz a fékem, megyünk fel majd a Bükkbe, úgyhogy rakd össze a gépet gyorsan, aztán gyere velünk!
Sziasztok Barátok :D!

Remélem mindenki egyben van. Ma rendeltem fékbetétet csupán 20k-ba kerül. Jesszus még 2-3 hét és egyben lesz a vas......
Ok. Ha ide nem szeretnéd beírni vagy valami, akkor szkraccs@freemail.hu -ra küldjed
az nem biztos hogy msnre fel bírok jelentkezni a héten meg most is megyek elinnen de valamelyiknap leirom hova meg hogyan kűgyed oszt kééész
Igen meg van még. MSN-en majd megbeszéljük a részleteket.
HeY kupak , kéne az a motorotakaró ha megvanmég
Üdv!
Ma megyek ki a délelőtt folyamán pár gumiért, ha találok megfelelőt
Úgy látom ők a főkemények. Olyan kemények, hogy a töltőcsík kopogott a monitoron, mikor jött be a kép.