Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól látom. Mintha elnéztem volna a sorrendet.
lassan én is elköszönök
aztán holnap beszámolót kérek a ma estédről zoli hogy hazaért és mi történt

tuti nevetni fog és hamarabb oldódik a feszültségetek is
ÉS AKKOR LEHET HOSSZÁBAN VELE nem pedig kereszteben :D
jó éjt neked
Helló Vitka!
Neked kéne őt nyomni

Én meg megyek, mert ragad le a szeme. Jóéjt mindenkinek!
Megemlítem neki,hogy a fél megye nekünk drukkol így az éterben,biztos tetszik majd neki.
Utóbbi időben többet voltunk keresztben,mint "hosszában" most épp béke van,dehát még utazik a drága hazafelé melóból.Itthon volt 13 évet és most nagyon élvezi,hogy dolgozhat,hát akkor nyomja.
he ördög mars az ágyba asszonyt magadévá a kutyát az udvarra a gyereket meg ágyba tenni
teljesen igazad van inkább rajta dolgoznál mint engem nevettetsz
Vagyok még én is, igaz már nem sokáig.

Am Zoli, neked nem az asszonyt ként most kezelni?
Az ördög nem alszik.
minden ember aludni tért ? bocs csak közben hívott a sógrom hogy talán az egyetemen legyártják azt a kis bizbazdot
köszike bíztam benned
Guriga! Előre már találtunk neked gumit,íme a legjobb választás hátra. SPORTMAX
Ettől a havertól is nagyon sokat tanultam anno. Az első 350-es CZmet kosárban vettem még 84-ben és Ő rakta össze úgy,hogy utána már nekem is ment,pedig az egy kurva szarul szerelhető blokk. Esztergán meg egyszerűen király,legyen az hagyományos,nc,cnc,bármi.
Vannak nagyon nagy szakik. El sem tudtam képzelni, hogy miket meg tud csinálni ismerősöm esztergagéppel. És mégis... tényleg csak egy jó ember kell, onnan megy a dolog. Pl bukógombám is így lesz hosszított tőcsavarral
Ja. A fényesebbik verzióból tőben letört ez a szár szerűség és itt több kétütemű fórumon azt írták,nem lehet megfelelő minőségben megjavíttatni. Az ember legyen megfelelő,a minőség innen már nem kérdés.
Power szelepek ugye?
Oxx.
szevasz tesó na ez az ez a hozzá állás már bejön
egy pill zuhany és vagyok el ne szökjetek
Nyugalom! (ra semmi ok) Kevés legyárthatatlan dolog létezik,ha az ember olyan körökben mozog. Példa mellékelve.
nézem ezeket az embereket hát motorosaok vagyunk mind össze kéne tartanunk mé kel egyméást fikázni örülni kéne neki hogy van aki tud feltenni ilyen vidiket én nem tudok nix mivel csinálni de nem irigykedem
áááááááááááááá nem értem én ezt
jaja
semmi ujság álla motor szerelési projektsajna egy kicsi apró pár miliméteres szar vasdarab kellene aminek olyan kiképzésa van hogy se legyástani se semmi és most majd meg esz az ideg hogy már nekilátott volna a sógrom végre és csinálná mikor fog megint ujra ideje lenni rá hát nem tudom és hogy mikorra lessz meg az a szar szétszedésnél még megvolt de ha kiderül hogy ő kavarta el megölöm
Vazeg egy pillanattal írtál hamarabb