Jóvanna, meg voltam illetődve, meg a nap is megszúrt Madarason, bár időnként megcsapta a fülem a színpadról valami fülbemászó dallam, de nem néztem oda, kik játszanak. Seggnyalós szmájli
bocs csak közben teló is volt
hát a dugattyúkat kellene a donorból az eredetibe belerakni de ahoz szét kell fűzni az egészet
meg aztán a lámpát átrakni meg ilyen apróságok hengerfej zsír tiszta új csak a ház a régi
mit is mondhatnék még csapágyak újak mármint a vátó kerék és sikló csapágyak mde in japan
gyűrűsor is vaci új
csak a dugók régiek
ÁÁÁÁ nem kell aggódni, nagyon vigyáztam Semmi száguldozás nem volt, csak 1-2ben kicsit gyorsulgattam, ahol nagyon sok volt az egyenes. Majd jövő héttől, ha meglesznek az új tárcsák, na akkor jön az igazi motorozás
hééééééééééé te ne akarj a helyi kollégáknak munkát én is szenvedem de max rollerozni tudnék vele vagy mint a szomszéd gyerek a műanyag motorral lökdösni magam vele
Na akkor jó. Ugye karácsonykor vannak a fafaragósok, szilveszterkor alkoholmérgezés meg petárdás dolgok, húsvétkor szintén alkoholmérgezésesek, májusfa állításkor megint csaj pia meg baltával fűrésszel okozott dolgok... gondoltam csak van valami, de ha nincs, akkor jó
KDX is jóféééle, 250est már próbáltam, tetszős volt Csak magas