A fékbetétek sajnos lassan aktuális lesz,de szerintem hamarabb az első hátsó fogaskerék(láncot az összes kapot a kedvesem -aranyat!)Árat tudsz estleg?mert akkor már meg is rendelném ,hogy míre legközelebb haza jövök meg is lenne .(6 nap)
Na csak előkerültél Biztos emléxel az esetre, mikor beszéltük. Ha következő alkalommal eljön a szervíz ideje, belekukkantunk a service manualba, hogy mit is kell vele csinálni, aztán amit tudunk, megcsináljuk otthon, szívesen segítek. Ne fizess ekkora összegeket, ha nem muszáj
A motorod pontos típusa meg service manual. Általában lehet találni mindenhez, nagyon új gépeknél van néha szívás, a sajátomhoz volt vagy fél év mire találtam K7 utánit is tartalmazó manualt de végül csak letöltöttem.
Hali!Bocsi, hogy közbeszólok de én lennék a gixxeres akiről elvileg 43ezret legomboltak!No az a 43 nem 43 volt hanem 39ezer!Viszont abban benne volt olajcsere szűrőcsere gyertyacsere, egyéb ellenőrzések, meg persze rákötötték számítógépre!Ennyi pénz ennyi dologért szerintem korrekt, pláne, hogy JOE rá egy hétre ingyér ki is cserélte a fékolajamat amiért csak egy szép szóval tartoztam neki! Jó hely a Max Power meg az emberek is jófejek!
Le kell tölteni a netről a Service manualját vagy Repair manualját, abban le van írva az összes olyan intervallum (olaj+olajszűrőcsere, légszűrőcsere, szelep és szinkronbeállítás) amit érdemes betartani. A műveletet a Maxx Powernél Joe egészen biztosan kifogástalanul megcsinálja neked. Sztem 2-3 évente vagy 2-3 olajcserénként érdemes megejteni (ha a manual mást nem ír), esetleg ha érezhetően romlik a frissen szinkronolt állapothoz képest a motor futáskultúrája vagy ereje akkor a jelzetnél korábban is rá lehet nézetni a szelepek ellenőrzésével együtt.
Többször kérdeztem már itt,de eddig senkitől nem kaptam megfelelő választ, talán te tudsz segíteni! Egy zr7-es kawa karbisor hangolásáról volna szó: hány km után kell elvégezni? Szépen jár a motor, de most került a jelenlegi "új" gazdájához és nem akarjuk elhanyagolni a motort! Jah, és főleg ki és hol tudja elvégezni a műveletet?
A Motul is nagyon jó olaj, gyere nyugodtan átlag szervízanyaggal kapcsolatban biztos fogok tudni segíteni.
Olajból Agip (bomba áron), Mobil1, Castrol, Shell van, hozzáférek még Repsolhoz is ha valakinek a háromból nem sikerül választani, szűrők Hiflo és K&N, akku Yuasa és Banner van, gyertya NGK, fékbetét Bendix és Brembo, lánc DID, lánckerék JT és Sunstar van.
A 10W-40-ek gyártástechnológiája a hazai forgalomban kapható olajok esetében nagyrészt félszintetikus. Ami véletlenül mégsem annak meg az ára tükrözi hogy elég speckó olaj, talán a Motulnak vagy az Iponnak akadnak ettől eltérő olajai.
noksag-2010
AKIKET ÉRDEKEL KUNMADÁR, AZ INNEN MEGNÉZHETI, VAGY 100 KÉP!
Olajból Agip (bomba áron), Mobil1, Castrol, Shell van, hozzáférek még Repsolhoz is ha valakinek a háromból nem sikerül választani, szűrők Hiflo és K&N, akku Yuasa és Banner van, gyertya NGK, fékbetét Bendix és Brembo, lánc DID, lánckerék JT és Sunstar van.