Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Ne vedd rossz néven hogy belekotnyeleskedek de az autóba való cuccok nem feltétlen felelnek meg a motorkerékpárok eltérő felépítése miatt a mocikba. Plusz a különböző csodaszerek inkább az eladás előtti rendbetételhez felelnek meg nem hosszú távú megoldások.
Nyugi, én sem hittem el, hogy a generátor olajban van, pedig úgy van. Le van szigetelve az egész, szóval nem ér hozzá az olaj. Mondjuk az olaj amúgy sem elektrolit, hanem inkább szigetel, bár az olajba kerülő fémpor okozhat zárlatot. Az olajfolyásról meg annyit, hogy már mindent csináltam vele, de nem bír elállni. Nem baj, kap egy olyan adag blokktömítőt, hogy arról koldul. Nem állapot, hogy 400 kilóméter alatt elcsöpög 5 deci olajam.
Te Vitka! A generátornál átlag helyeken áram szokott folyni. Nem irakban laksz véletlenül?
Ezt jelentette a több kevesebb siker. Egyet már megoldottam,csakhát ez még megint egy csomó plusz idő,azzal meg hát nem igazán vagyok túlságosan eleresztve. Am van ilyen pici levegős maróm,azzal meg lehet csinálni,csak biztos kéz kell hozzá.
a generátor fedélen olaj folyás? nah ezt meséld csak el nagyon kiváncsi vagyok
Akkor úgy látom, lesz még dolog vele. Én ha felhúzom magam, lehet megint nekiállok a generátorfedélnek, mert úgy elindult az olajam, mint még soha A tököm kivan az olajfojással.
hát tesó akkor úgy elég nehéz lessz bele rakni nem ? vagy te is meg tudod a helyüket csinálni?
Tudod,ez a mai csak arra volt jó,hogy a holtpontról kimozduljon,a blokk még üres,ma a powerszelepeket próbáltam berakni a helyére,több kevesebb sikerrel. (a hüvelyből kifelejteték a helyüket)
Mit kell még rajta csinálni? Ok tudom, hogy darabokban van, de azért valami közelítőt mondj
Mi az h EZ is? Neszóljálbe
Fején találta kend a szöget. Szuper napom volt ma. Kerestem egy kis pénzt,mentem egy kisebb kört és végre valahára ma este nekiláttam a piros mocinak. Ideje volt,lassan már alig látszik ki szegény a porból.
mi jót szerkesztettél a műhelybe?
neh erre ez is megjelenik na szépen vagyunk
Műhelyből? Csak nem valamelyik kétkerekűt szerkesztetted?
semmi különös melóztam egész nap és kurvára kinyírt a műszak utáni fűkaszálás
a fasz kivan a nagy kertel
nah akkor jóccakát
Ugyan nem jött rám semmi ilyen v. hasonló,de most jöttem be a műhelyből,most kapcs. be. Mizu ?
na hogy a b...ás jöjjön rátok hát merre vagytok?
á na miaz kipusztultunk sehol senki?
szia neked is
Jó estét!
szép estét mindenkinek
nekem 130/90-18 kellene hátra
100/90-19 előre na ez a méret van e nálad?
és milyen árban?
áááááááááááááá olyat ZHztam most, h hihetetlen xD xD xD
Na igen
Ez már tartalmas kép és minőségi is