Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitgondoltál , ingyen lesz? 8-10 ezer nem pénz érte...
Most látom hogy mennyibe fáj!
Én kihagyom
Akkor ha kérhetem a motorozz.hu-n jelentkezzetek föl a linken található talipontra és figyeljétek néha a privátokat odaát mert a szervezést egyszerűbb ott bonyolítanom mint több felé szakadva.
Bogi kérdezi hogy te nem írsz szakdogát?
Én is benne vagyok!
Semmi különös, csak megnéztem a gumifüstöt myvip-en.
na akkor vágom nem is tudtam hogy volt KTM-ed
Ott van a munkám ...
Eddig még nem találkoztam olyannal aki az elsőre könnyűnek tűnő feladatokat hibátlanul végre tudta volna hajtani. :-)
Tehát egészen idáig még mindenkire ráfért az ot elsajátított ismeret. általában pont a régebb óta motorozóknak a legnehezebb.
Üdv! te nem bőcsi vagy vagy valami ilyesmi?
Szép reggelt!

Majd első gumma nekem is kell, jövőhéten kimegyek a Hollóra :D
Alexnak igen kell a vezetéstechnika , mert hogyan is mondjam...........
Sziasztok!

Szombaton (05.01.) 10 kor indulunk Kunmadarasra. Találka Miskolcon a tapolcai elágnál a mc parkolóban.

A terv szerint 15óra magasságában indulnánk haza, hogy egy kis motorozás is legyen a programban, a bükkön át.

Eddig nagyjából 6an vagyunk.

Számítunk a jó időre!

csifer
Hohó, ez jobb, mint vártam. Hegyesre van kopva. A 4mm középen az nagyon jól hangzik. Kicsit gyorsabban fog fogyni, mint a mostani, de nem baj, 10 ezret még szerintem így is megér, úgyis szeretem, ha tapad az eleje. Ha összekapartam rá a pénzt, akkor írok és nyélbe ütjük a dolgot.
ja! Ha meg mindenki csak nézegeti mikor gyűlik össze a 9 fő akkor senki nem fog feliratkozni pedig lehet nézegetik vagy 15-en. :-D
Ha véletlenül nem gyűlne össze a 10 fő akkor lehet rövidíteni az időtartamon (mivel kevesebb jelentkező mellett pörgősebb a képzés) a színvonal metgartása mellett, azzal lehet faragni a költségeken úgy hogy 8 főnél is jó áron meg lehet tartani a tréninget!
Ezért érdemes mielőbb fliratkozni. Ha véletlen nem lenne meg a rentábilis létszám, akkor odébb lehet tolni az egészet annyival hogy összejöjjön a létszám. Nagyon rugalmas minden, az időpontot csak én adtam leginkább tájékoztatásképp. Ismerősöknek elhintve elég könnyen összejön a létszám.
10,000-SC 2
Ha összegyűlik az a 10 fő, akkor úgy jó az ára, de ha nem, akkor sok...Majd nézegetem hányan jelentkeznek, mert ha megvan a 9 fő, akkor engem érdekelne a dolog.
Sziasztok!

Vezetéstechnikai tréning indul (az idén a harmadik) Miskolcon június elején. Részletek: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3612&session_id=f2A55FrBz
969113
MegaLOL, ajánlom figyelmetekbe!
Igen, még Robert de Niro a taxisofőr!
nah egy nap nem vagyok és máris pörögtök nem szép
laci te meg bevetted a gyógytablettát ?
zoli hozzá láttam a vahoz én is hát még kel hoozzá jópár munkaóra
Igen ma délután mentem át Miskolcról Barcikára aztán onnan Perkupára haza. Ha tudok vele majd értekezni lehet elugrok hozzátok valamelyik délután. szegaga85@t-online.hu a mail cimem.
Helló Gabi! Küldd el az e-mail címed és küldöm a számát,enyém az adatlapon. Neki nem tudom,van e mail címe,mert nem igazán szokott netezni,úgyhogy inkább telefonon kérdezd.Egyébiránt ma látott S.Péteren egy olyan motort,mint a tiéd.Nem jártál erre?
Helló Mindenkinek! Kérdezősködtem itt hülye fejjel a szombatról,erre ma kiderül,nekem is kötelező foglalkozás, ballagás. Viszont vasárnapra egyben lesz a másik motorom, és nagyon gyorsan bele akarom tekerni azt a kötelező nyugis 1500km-t. Úgyhogy ha vasárnapra van v.kinek útja a környéken szóljon.
Hali! Csak pár dolgot szeretnék tőle kérdezni r6-tal kapcsolatban. Tudnál nekem elérhetőséget adni a sácnak?

Köszi: Gábor