hát tudok adni és esetleg majd megnézhetnéd nagyon megköszönném nem lennék hálátlan :D
a pontos tipus Kawasaki kz750r
de ha kell adok váz számot is és akkor tutibb nem?
jah évjárat az 1982
Esetleg annyit tudok segíteni hogy pontos típus és évjárat alapján megnézem katalógusban hogy milyen mocira szereltek még ugyanilyen féknyerget, lehetséges hogy ugyanez másik gyártótól kevésbé horror áron leledzik.
Fék kormány és futóműalkatrészen nem érdemes spórolni, ezeken anyagi kár, testi épség vagy emberélet múlhat. Ezekhez képest a legdrágább karmantyú is filléres tétel.
Mindenképp csekkold le mennyire van felkeményedve a fékmunkahengerben a tömítőgyűrű, könnyen lehet hogy nem kenetlenség/keresztbe feszülés miatt nem áll vissza a dugattyúd hanem azért mert a rugalmasságát elvesztő gumigyűrű már nem húzza vissza a dugattyút.
Jelentem, felraktam a féktárcsákat Az a fék basszus Nem mertem rányúlni 4 ujjal Brutális fék lett a kis ninján és most már értem, hogy miért voltak szarok a kanyarbemeneteim. Rázott össze vissza és nem tudtam értelmesen bekanyarodni Na de majd most A baj csak annyi, hogy 2 fékdugattyúm ragad, úgyhogy egy nagyon picit folyamatosan fog a fék. Szét kell kapni még1szer, bezsírozni a dugattyút, bejáratni, aztán jó lesz remélem. Ja és bocsi a kisregényért, de fülig ér a szám
Hali!
Tegnap hagytál szóróanyagot a buliról, aztán kollégám megnézve a plakátot felhívta a figyelmem valamire, amivel a szervezőknek is kalkulálnia kell majd. Ugyanazon a hétvégén Bélapátfalván jól beharangozott motorostalálkozó lesz!
Helló Vitka! Szted egy délutános után még volt kedve itt örömködni? Hazaért és el is álélt. Nem a gyönyörtől. A reggeli témázgatást meg qrvára átaludtuk,negy.11-kor csengetett a postás(am kétszer)akkor eszeledtünk .Tudom,szégyen,dehát ez van.
Tudna valaki segíteni? Miskolcon (vagy Miskolc környékén) hol találok olyan boltot vagy vmit ahol használtan tudok gumit venni a motorra?