HOLNAP MENNI KÖLLENE MOTROZNI!
Ma még tiszta kész, fejemnek annyi, még mindig fáj, de nem akarok menni óóóvoshoz, egyrészt, mert nagy részüknél én is jobban értek az egészhez, másrészt meg mi van ha megvizsgálnak, rájönnek, h ez a fej úgy szar ahogy van, azt a végén ki kell húúúzatni.... Hááá hogy néznék már ki motoron kupak nélkül?! wööööhhh
Szóval mindenképp menni kellene motorozni, mert nekem mindent a mocc szokott meggyógyítani
Na jó, tudom, ezt most jólmegassszontam, de ez van
LOL
Túúúúúúúúúúúúúúúúdo, kedves motoros kos sorstársam, h neked tetszek, de ez még nem jelenti aztatat, h JÓ
oooohhhh de majd ha egyszer végre elkezdjük már agyontornázni magunkat......
Boldog karácsonyt meg minden! Felraktam a kipufogót amivel egy hete küszködök,elkészült! A gári után meglehetősen markáns hangja lett,de sajna nincs még hangfelvételem róla, telefonnal nagyon gagyi lenne és hugom még nem vette meg a kamerát amit karira szeretett volna kapni magától Nekem tetszik a hangja a parittyának, bár már október rég volt mikor szaladgáltam még vele, alig várom hogy száraz legyen az aszfalt és megyek egy kört azonnal! Legyetek jók!
Nekem így kell nap mint nap felkelnem hogy hideg van hó,eső és nem sírok hogy fázok... pedig a kocsiba nincs fűtés :) és hidegbe kell a gyógyszert bepakolni a kocsiba :) és 4napott a hóba feküdtem hogy kész legyen az autó.
Csak Szandrának nemakar indulni... amugymeg nemazért sirunk mert nemindul a motor; hnem mert -20van, tél van, olvad a hó, sár van, szarság van, nincs tavasz...
Mert terhelés nélkül a kétütemű motorban nem tökéletes az égés, gyertyát bekokszolja. Akkor jó, hogyha be van indítva, megmelegszik, aztán egykét jobb kör, magas fordulaton majd leállít. De ez csak az én véleményem, nekem ez volt a tapasztalatom.
Ma még tiszta kész, fejemnek annyi, még mindig fáj, de nem akarok menni óóóvoshoz, egyrészt, mert nagy részüknél én is jobban értek az egészhez, másrészt meg mi van ha megvizsgálnak, rájönnek, h ez a fej úgy szar ahogy van, azt a végén ki kell húúúzatni.... Hááá hogy néznék már ki motoron kupak nélkül?! wööööhhh
Szóval mindenképp menni kellene motorozni, mert nekem mindent a mocc szokott meggyógyítani
Na jó, tudom, ezt most jólmegassszontam, de ez van
Túúúúúúúúúúúúúúúúdo, kedves motoros kos sorstársam, h neked tetszek, de ez még nem jelenti aztatat, h JÓ
oooohhhh de majd ha egyszer végre elkezdjük már agyontornázni magunkat......