Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nem pici, 38as. Átlagos.
Pedig milyen jó lenne kis 36os.... olyan méretben olyan kis csini cipők vannak...
bebaszna egy nő 46os lábbal
nekem is 42őes ammeg kicsinekszámít aszondják
Jó pici lábakon állsz ha a 40-es csizma nagy.
kapjálbe
Kizárt. Ahhoz meg kéne halnom vagy háromszor minimum
Ebből csak a csimmma meg a kesztyű az enyém.A csizma nagy, háromszor ha volt rajtam, a kesztyű meg kék. Azt nem szeressem.
SOHA!
Az ilyen sztem már pasiban is csúnya, de így ...váááááhhhh
ó hát jövőhéten, és lesz mellé egy sportMOCI meg enduro kerékszett meg pitbájk de ha addig megszereti még egy csopper is
Mikorra várható az SM?
Mifélét akarsz venni?
Vááá de visszataszító. ÁÁ Szandra biztos nem akar így kinézni. Legalábbis reméljük.
Mi van felhagysz a mocizással?)))))
Remélem nem akarsz így kinézni
jujj na de én léptem,mert el kéne még kapni a buszt
De az R6 meg...
donnó...
Sztem SM lesz a köv Azzal is gyúródok majd rendesen sztem, meg majd gyúúúrokvazze addig Azt ha már izomszag lesz két méteres körzetben, akkor már jólesz
Hát karácsonykor ha öt fok lesz, akkor nem lesz ilyen csúszós szar az úton, akkor megint betolom magam, ha addig nem indul... de nagyon remélem,h igen :)
De ha semmisenem jön össze, akkor jöhet egy újraélesztő crew
Legalább gyúrnál egy kicsit az R6ra Meg mondom, ha beteg az NSR elmegyünk mi oda, aztán hátha jobban lesz és kedve támad gurulni.

Moccal télleg nincs messze, 10 perc, de tolva..........
Az már gázos lenne Olyan combom lenne, mire beérnék,mint valami bádibildernek
Erősödsz legalább.
Miskolctól már nincs messze Nyékládháza, ha nem indul a kis NSR, akkor majd elviszem hozzá Kawasakit beteglátogatásra
Az már necces, mert ha nem indul, akkor ehhez el kell tolnom Miskolcig. Mályi utána meg nagy a domb
Ezért csodálkoztam én is Mondjuk nekem inkább melegben/melegen nem indul könnyen. Nyáron nem egyszer tolni kell szegényt Tipikus kawa dolog, hogy felbuborékosodnak a karbik, ha forrón van leállítva és ezért nem bírja beindulni.
Na majd ha Miskolcon leszek, akkor egymás mellé állítjuk őket, magukra hagyjuk őket picit, aztán hátha
Pedig kawasaki.
Én se tudom, de ráhapcizhatna az NSRre hátha elkapná
Ha jól számolom nekem is pont a karácsonyi hétvégén lesz a szokásos járatás Gecc múltkor olyan könnyen beindult Nem tudom mi ütött bele
akkor addigra muszáj lesz beindítani az NSR-t. Tavaly is motoroztam karácsonykor
És még találkoztam is egy nagy Cibisssel, mielőtt még mondanátok,h csak én vagyok ilyen elmehetek