Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom, annyira nem vagyok otthon SMekben, de majd pótlom hijjányosságajjjimat
Nemrég még odavoltál a zxr400 ért? Már nem érdekel annyira, kialudt a tűz?
akkó má 560 SMR
arról is leérek, a Fecóét próbáltam már egyszer.
enyém majdnem maxra van felemelve de még emelni akarok rajta ( ha- ha nem haha )

viszont igencsak le is lehet ereszteni a hátsó telót meg az elsőt is be lehet engedni...
sxv asszem alacsonyabb mint a drz
na igen, gondoltam már ilyenre, de akkor nem férek a váltóhoz
Egyesben meg uncsi már egy idő után xD
Múltkor írtad, hogy kb 168cm vagy. Az elég a legtöbb sm-hez.
én 173 vagyok és simán jó a DRZ!
jahh csak találtam már pár olyat, ami legalacsonyabbra véve is nagy vóót.
A tiéd monnyuk nem tom, milyenre van állítva, de arról se érek le. KDXről se, DTről se.
DRZről igen, meg egy 400as KTMet próbáltam még fel egyszer, arról majdhogynem teli talppal leértem.
Na ez az. Sm neked azért nem előnyös, mert bazi magas Laci LKTja még nekem is elég volt felülni, pedig 180cm vagyok. Lábujjhegyen támasztottam magam. Bezzeg a kis kawa, azon kéttalppal a földön
sm ből nemnagyon fogsz alacsonyat találni de pikpakk le lehet engedni,... nem tart semiből..
áááh egyből elmentem, odáig nem jutottam el
jahh csak nekem az is ott van,h kevésről ér le a lábam, és azért legalább lábujjasan vagy egy lábbal nem ártana
Mert ciki lenne pirosnál feküdni Nem mindenhol van padka
és te olvastad az 1 reagálódást?
Én is ezen gondolkoztam...
Ingyen benzinkutat is ajánlgatsz hozzá?
Ezt láttátok már?

vááááááááááááááde gyönyörűűűűű
ajánlanám a maico 685 2t-t kezdő superhohóó nak
jókis kezes motor.
A mostani nyár már elmúlt.
Háájóvan te tudorka, nem 46-osra gondoltam. Nekem is 42-es akkor enyém is kicsi. Jó igaz én magam is kicsi vagyok.
Valószínűleg jöv nyárra marad az NSR, addig valamit alkotok. Ha csoda történne, akkor viszont már most nyáron szeretnék cserélni. Hát hogy mi..... most sztem DRZ. De majd még meglátom.