Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Se szánkó, se a másik. Tegnap este sikerült összehoznom életem legdurvább bebaszását. Baszki Ezelőtt 3 hónapig nem nagyon ittam semmit, kijöttem az edzésből, aztán tegnap meg keményen nekiálltunk inni. Az életben nem voltam még ilyen szarul Piáról hallani sem akarok szilveszterig
Na mivan , alszotok BAZmegye? Mindenki szánkózik? Vagy neaggyisten motorosszánol?
ide az 5ösre
Karácsonyig még legyen hó, max szilveszterig, aztán legyen pluszfok megint, hogy lehessen motorozni és igyekezzen a tavasz is...
Erős szél is lesz, szal van esély a száraz útra!
Én nem bánom hogy nem lesz fehér, felőlem már jöhetne a tavasz is!
De ez nem örülős, bakker, oda a fehér kari, tiszta locspocs lesz minden!
Helló!
Karácsonyra 6fokot jósolnak!
Jóvanna, evane.
Nem akartam zaklatni a virtual tuning topikos profikat.
Paint forevöööö xD
Az az, jól gondolod.
Beződítem, ha már kawa...
Úristen de állatságos lesz.
Valami ilyesmi lenne a gép(nagyongagyi látványterv):
Én ma kétszer is...
Ettetek már kiskanállal kémia jegyzetről fél pohár joghurtot?
Hmm, libákat nem láttam...
Csak sünöket, úgyhogy húztam is haza a picsába nagyongyorsan.
Tudom, mert elhúztál mellettem mint a vadlibák...
Volt ilyen...
Üdv mindenkinek!

Mi ujság a fórumon? Azt sem tudom mikor jártam erre utoljára. Elegem van a szigorlatokból valamint vizsgákból. Aki tanul hogy áll?
Hála a jó égnek egy megvan... még egy nagy meccs van....

Látom apraszaki hogy még hóban is motorozol... a kis csodával. Fél egykor döngettél a körforgalomba befelé.
remélem "pózolj minisztériummal" képet készitettél azért emlékbe
Hát szép, nem ír senki. A lényeg, hogy fél órám van hátra itt, szóval ez az utolsó bejegyzésem a Külügyminisztérium D-épületének 422-es szobájából. Azért egy kicsit hiányozni fog
Cshhőőőő mindenki! Szépjóreggelt! Utolsó nap a minisztériumban Gecire jó kedvem van és ma költözök haza
idegenvezető:

ALIEN DRIVER