Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A második hasonlit az XTére; attól se várj csodát...
Haj haj. Nehéz dolog ez így. Mert azok a fejidomok ami nagyon vadak és nagyon tetszenek, semmi fényük nincs és arra gondoltam, hogy tennék mellé valami jól világító eszközt is.
Brutálagressziv fejidom kicsi fény.
Kevésbé brutál fejidom, jó fényhatással.
A fényével nincs gond, tehát látni mellette faszául, pláne, ha kettő megy belőle, csak ez igazából szúrófény féle, tehát eléggé pontba világít, meg persze vakít szemből, mint állat.
Helló
Az a kis sunyi lámpácska ami van a gixereden, este milyen fényt bocsájt ki magából? Lehet látni mellette vagy csak éppen téged látnak mások a fényétől?
Áhh, frászt, hómókára ott a kicsi, apraszakit szerintem szétszedem, blokk ki, eleje ki, és átdizájnolom kicsit...
Toltam már be R6 ot is xD
De ha nekem lesz, az már olyan lesz, amit nagyon remélem, h nem kell majd tologatni.... Na megy ugye forgós garázsom lesz, úgyh nóóóproblémóóóó
ennek örömére rendeltem egy pizzát
Mire kész lesz mehet rá egyből a hólánc
Még mindig felbakolva, csak áttoltam a belső műhelybe. Tehát gurul!
Na akkor kezdjél el gyúrni, mert az R6 büntet majd ha nincs elég erőd.
Hogy áll az apraszaki?
van ugy hogy az ember egy szerencsétlen szar
én apcimnak meg nem is van moccja.... Úgyh nincs is mit benyúlni.
Pedig megérdemelnéd, azokután, amit műveltél a kerítéssel, meg az opelkával...
Bazz, van neked jogsid? Honnan? Tombola?
Hát... én nem igazán értékeltem, mikor be kellett tolnom magam tavaszal.... Röpke 3/4ed óra szaladgálás a "kis" 130 kilóval azééé az én 20as karomnak nem olyan kellemes egy idő után....
Másnap lábamban is olyan izomláz volt, alig bírtam felmászni a motorra
Apám chopperjét feltenni középsztenderre olyan mint berúgni a KTM et
van aki tudja van aki nem. én nemtudom cserébe ő sem rúgdalja a KTMet
A rendszer nálam is hasonló, bár ha ilyen izmoskodásról van szó mint pl a motor betolás, akkor szólók a nagydarab haverok valamelyikének. A zxr 250-el el is tudtam boldogulni, egyszer betolni is bekellet, viszont a 600-t. Tavasszal próbáltam a másikat, kb 5m után félhalott voltam.
Ja értem. Hát akkor nehezen tudna segíteni.
Én esetemben az a rendszer, h ha kínom van oldjam meg
Mellesleg apum Németországban él.
Mért nem szóltál apudnak, hogy segítsen betolni? Vagy pont le**arja, hogy be tudod-e indítani vagy sem?
a garázsba alig bírtam visszatolni, úgy csúszik a lábam....
Betolni nem próbáltad
Szia
www.dynamicmotors.hu

bagfighter@freemail.hu.- msn válaszolok ha kell