A fényével nincs gond, tehát látni mellette faszául, pláne, ha kettő megy belőle, csak ez igazából szúrófény féle, tehát eléggé pontba világít, meg persze vakít szemből, mint állat.
Helló
Az a kis sunyi lámpácska ami van a gixereden, este milyen fényt bocsájt ki magából? Lehet látni mellette vagy csak éppen téged látnak mások a fényétől?
Toltam már be R6 ot is xD
De ha nekem lesz, az már olyan lesz, amit nagyon remélem, h nem kell majd tologatni.... Na megy ugye forgós garázsom lesz, úgyh nóóóproblémóóóó
Hát... én nem igazán értékeltem, mikor be kellett tolnom magam tavaszal.... Röpke 3/4ed óra szaladgálás a "kis" 130 kilóval azééé az én 20as karomnak nem olyan kellemes egy idő után....
Másnap lábamban is olyan izomláz volt, alig bírtam felmászni a motorra
A rendszer nálam is hasonló, bár ha ilyen izmoskodásról van szó mint pl a motor betolás, akkor szólók a nagydarab haverok valamelyikének. A zxr 250-el el is tudtam boldogulni, egyszer betolni is bekellet, viszont a 600-t. Tavasszal próbáltam a másikat, kb 5m után félhalott voltam.
Brutálagressziv fejidom kicsi fény.
Kevésbé brutál fejidom, jó fényhatással.
Az a kis sunyi lámpácska ami van a gixereden, este milyen fényt bocsájt ki magából? Lehet látni mellette vagy csak éppen téged látnak mások a fényétől?
De ha nekem lesz, az már olyan lesz, amit nagyon remélem, h nem kell majd tologatni.... Na megy ugye forgós garázsom lesz, úgyh nóóóproblémóóóó
Bazz, van neked jogsid? Honnan? Tombola?
Másnap lábamban is olyan izomláz volt, alig bírtam felmászni a motorra
van aki tudja van aki nem. én nemtudom cserébe ő sem rúgdalja a KTMet
Mellesleg apum Németországban él.
www.dynamicmotors.hu
bagfighter@freemail.hu.- msn válaszolok ha kell