Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsen rajta!
Azt mondod havonta...
Havonta 1-szer bőven ráérsz beindítani. Legalább 20-30 percig járasd, hogy az olajból ki tudjon párologni a benzin. Berugókar van a tieden? Ha van akkor inkább azzal indítsd.
Na szép jó napot!
Kitoltam a garázsból a DRZ-t hogy kicsit járassam, és alig akart beindulni!
Kb 2 hetet állt a garázsban, az aksi a konyhaszekrény tetején!
Vagy 15x indítóztam mikor durrant egy kibaszottnagyot, beindult és csúnya fekete füstöt pufogott!
Mikor a szivatót visszatoltam már fehér volt a füstje.
Ilyenkor mi van?
Most akkor indítgassam be 2 hetente vagy majd csak tavasszal?
Tetszik a rajongásod !
pffff .... LOL
Jó is lenne, ilyen lennék
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!:)
Volt már fent...asszem te voltál benne...
nah tudom már rég volt téma a tokaji felvonuélás, de most találtam meg xD
Szóval én is ott voltam!
Csak hát kawával lenne az igazi. Egy ilyen bombázó mellé berakni egy gsxrt?!
nyahh... végre töltöttek már olyan csajos fotógalériát is, amin jó csaj van ezt is megéltem xD ("GSRX-csajos" mappa...)
Na sikerült végig nézni őket.
Az talán túlzás, hogy ismerem de tudom ki Ő. Még valamikor októberben a debreceni topikban linkeltem neked egy vidit, SRT Kabán címmel. Ő is fellelhető a vidin asszem. Ott még az előző színében volt a CBR.
R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6 R6
Igaz, csak holnap lesz az orgazmus világnapja, de na... rá kell készülni xD
ismered? qrvajólnézkiazacibere... am jah, láttam, debreceni... (elkénecsórnitüllle xD)
EE a "nektek" az meg tejfogú ciberéje. Elég szép lett, bár nekem eredeti fényezése is nagyon tetszett.
Nem tanulok, nem dolgozom, de nem szüleim pénzéből élek.
látom tudtok élni....
Mondjuk én rohadtul utálnám magam,ha anyámékat kéne lehúznom, ha akarnék valamit. De nem vagyunk egyformák.
Beteg voltál EE?
magamtól mentem nem iskolai rendezvény volt, spanokkkal ,
Én egyszer voltam még rég szakközepes koromban és olyan szépen aludtam mint tej a fazékban.

voltam szinnázba szombateste
jóvót

berugás helyett kultúúra
Akkor üdv a klubban.