Igaz...inkább legyen 3 hónap kemény minusz, nagy hó stb... (amit esetleg élvezni is lehet) mint novembertől áprilisig 0 fok környéki sáros lucskos idő...
Hát nézzen akárki hülyének, de én imádom a telet. Amit szeretünk az gyorsan elmegy, szóval arra is jó, hogy hamar tavasz legyen. Legyen egy kiadós 3 hónapos tél, aztán jöhet a tavasz.
NEm jó ha mindig beindítod, aztán csak járatod, mert összetrutyiz neked mindent. Aksit vidd be a melegre, töltsd is fel. Aztán vissza, és adjad neki... Új dugód van ha jol tudom, azzal indulni kell.
Nekem tél kell. Legyen mínusz 20 fok, jég, hó, minden, ami kell egészen február végééig, utána lehet tavasz. Szánkózni akarok, meg korcsolyázni, hóembert építeni meg minden egyéb téli elfoglaltságot csinálni. Majd tavasszal meg nyáron motorozunk.
Csodálatos időjárás? Ebben a csodálatos időjárásban hordtam fél óráig fát Szarrá áztam Az egy dolog, hogy fehér, de tiszta lucsok minden. Máskor szeretem, ha lucskos, de ez most totál szívás, az úton bokáig ér a cucc. Tényleg szép idő van Ráadásul se szánkó se korcsolya
mmm K.O.
Tegnap ahogy szánkóztunk átmentek a fejemen... Azt hittem, ha kialszom jobb lesz... de nem ... vááááááhhh
Mellesleg szépjóreggelt ebben a csodálatos időjárásban...
pompom tiszta pompom :D:D:D:D
jónapompom vóóót xD
Pesztra voltam reggeltől, három kiskölyök, meg egy közepes...
Anyáááám mit meg állatkodtunk
Délután melegszendvics egy kiló kenyérből..... este köv rendelés... zöldséglves, sültkrumpli, rántotthús, fúszereshús, grillhús, tartár, meg gofri pudinggal....
A nap folyamán meg még 7 kancsó tea
Plusz még a dzsííízuskának is be kellett segíteni
LOL
Most meg kinn voltunk szánkózni,........ áááááááááá állatkirály
hm én az NSRrel azt terveztem,h minden héten beindítom, csak sajna már bebuktam, nem indul.... lesz megint nagy szopacs vele "tavasszal".... kinő a harmadik seggem is mire betolom :S
Hát ez érdekes Nekem múltkor 1 hónap után egyből beindult, pedig Kawasaki. De nem kell aggódni, tavaly volt úgy, hogy az indítózástól lemerült az akksi... aztán 1 nap akksi töltés és másnap röffent csak be.
Hehe; én minden hétvégén beinditom a kicsikét imádom hallgatni ahogy duruzsol...most hétvégén nekemis elég nehezen indult... 5-6 rugás + 2-3 inditózás kellett neki; fáázik :(
Tegnap ahogy szánkóztunk átmentek a fejemen... Azt hittem, ha kialszom jobb lesz... de nem ... vááááááhhh
Mellesleg szépjóreggelt ebben a csodálatos időjárásban...
én is csináltam igy crm el, igen lazaság az önindító
jónapompom vóóót xD
Pesztra voltam reggeltől, három kiskölyök, meg egy közepes...
Anyáááám mit meg állatkodtunk
Délután melegszendvics egy kiló kenyérből..... este köv rendelés... zöldséglves, sültkrumpli, rántotthús, fúszereshús, grillhús, tartár, meg gofri pudinggal....
A nap folyamán meg még 7 kancsó tea
Plusz még a dzsííízuskának is be kellett segíteni
LOL
Most meg kinn voltunk szánkózni,........ áááááááááá állatkirály