Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jó isten!
Ez az én véleményem:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEE!
Elvileg jónak kell lennie, standoxnál kutyulták.
jóvan e
Pszt!
héhéhéhéééé
erre én is fel vagyok íratkozva !
Mindenképp szeretném ha sor kerülne rá! :)
még oda adhatom
Megjött ez esze a fiúnak. Férfivá érett.
szerintem félreértettél vmit Szalamandrácska!
Áruló! pedig asszontad ideadod a katiemet egy karikára!
A biztosítós dologhoz még annyit hogy drágábbat dobtak ki azok a kalkulátorok, ahol minden biztosító rajta van mint az Union saját weboldalán lévő kalkulátora.
ja amugy annak hogy a kawa mellett döntöttem két oka van.

1. nemtudom
2. csipkebokor vessző
amúgy meg vigyázzatok nagyon a nagy esőben, mert dümdümdümdüm dümdümdümdüm... HÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Jóóóóvan
vettem. és megértem. az aprilia miatt nekem is ez volt. Utáltam utánna, miután teljesen felújítottam és egy csomó pénzt beleöltem.
Csak nehogy megint egy ilyen "szart" vegyél. szal nehogy mégegyszer ez legyen, mert az egy életre elvenné a kedved...
mittudomain majd kifejtem bővebben ha rájövök
nem mondtam, h nem jó, csak nekem meglepő
És hogy vitt rá a lélek? :D
ezt írtam szkrácsnak msn en:

"KTM től meg akarok válni mindenképpen mert már nem szeretem. nagyon jó kis motor lett belőle, de elmult a varázs. 1 évig nem motoroztam miatta amire nem volt péda 12 éve plusz családi zűrök is voltak a rengeteg beleölt pénz miatt"
Ja és persze csak azééé, h én is kötekedJek már egy kicsit
Amugy szerintem ha rendben van a kawa, akkor jó csere. Amugy a Ktm el nem vagy kibékülve? Hisz most tiszta új, tutira megbízható, nem biztos hogy megéri eladni.
Breki neked meg heLYesírási szótárra kellene gyűJteni A rajta az raJta és nem ra LY ta, hmmmm
HaLYrá LYÁnoska, mi ?
mé ez nemjó?
ebben a válságos faszcibáló időben nem fogom várni a csodát hogy áron felül elmenjen a KTM igy még pont jól kijövök talán
ezt dobta a gép