A biztosítós dologhoz még annyit hogy drágábbat dobtak ki azok a kalkulátorok, ahol minden biztosító rajta van mint az Union saját weboldalán lévő kalkulátora.
vettem. és megértem. az aprilia miatt nekem is ez volt. Utáltam utánna, miután teljesen felújítottam és egy csomó pénzt beleöltem.
Csak nehogy megint egy ilyen "szart" vegyél. szal nehogy mégegyszer ez legyen, mert az egy életre elvenné a kedved...
"KTM től meg akarok válni mindenképpen mert már nem szeretem. nagyon jó kis motor lett belőle, de elmult a varázs. 1 évig nem motoroztam miatta amire nem volt péda 12 éve plusz családi zűrök is voltak a rengeteg beleölt pénz miatt"
Amugy szerintem ha rendben van a kawa, akkor jó csere. Amugy a Ktm el nem vagy kibékülve? Hisz most tiszta új, tutira megbízható, nem biztos hogy megéri eladni.
Ez az én véleményem:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEE!
erre én is fel vagyok íratkozva !
1. nemtudom
2. csipkebokor vessző
Csak nehogy megint egy ilyen "szart" vegyél. szal nehogy mégegyszer ez legyen, mert az egy életre elvenné a kedved...
És hogy vitt rá a lélek? :D
"KTM től meg akarok válni mindenképpen mert már nem szeretem. nagyon jó kis motor lett belőle, de elmult a varázs. 1 évig nem motoroztam miatta amire nem volt péda 12 éve plusz családi zűrök is voltak a rengeteg beleölt pénz miatt"
HaLYrá LYÁnoska, mi ?