Hmm, nemtudom,lusta vagyok mint állat Megvan minden hozzá már csak össze kéne ragasztani és kész, de ilyen hidegbe nem is akarok motortszerelni. Pár képet feldobok a profiloldalamra de figyelmeztetek mindenkit nem lesz szép látvány . Ha már itt tartunk egy kérdésem lenne: Mennyire engedjem bele a dobba a végcsövet szerintetek, ha sok lóg bele az a jó vagy sem?! Erről nemtudok semmit, hogy mikor milyen hangja lesz!
Így egész jól ki tudok jönni anyagilag, bár ha nem kapnék ösztöndijakat akkor húzósabb lenne a dolog... sokszor sajnálom h nincs saját keresetem... pl a mostani helyzetben: hiába szeretném lecserélni a motort; nincs miből...
Gyilkos egy pia (szerintem),de nekem szerencsém volt én meghánytattam magam és kijött ,de a comcéd ,na ő még 1 hét mulva is beteg volt.
Szar még a sör+sherry keverék mert az meg émelygősen keserű!
Csak ne légy olyan mint a komám aki ,ha egyszer bebasz oszt 1 hónapig csak a vizet keresi...)))
Na az is meredek Én most nemtom meddig nem fogok inni, nem akarom még egyszer úgy érezni magam, mint tegnap Inkább pusztultam volna meg, akkor is jobb lett volna
2 üveggel ittam meg a szomszédommal
De azóta már volt enyhe alkohol mérgezésem a balcsin mikor a haver kislánya lett meg és 4 en 5 üveg bacardit vertünk be.
Szar még a sör+sherry keverék mert az meg émelygősen keserű!
Csak ne légy olyan mint a komám aki ,ha egyszer bebasz oszt 1 hónapig csak a vizet keresi...)))
De azóta már volt enyhe alkohol mérgezésem a balcsin mikor a haver kislánya lett meg és 4 en 5 üveg bacardit vertünk be.