Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Süt a nap!
Remélem holnapra felszárad
Hát ez az, mondtam én a múltkor, h menjünk, úgyis be voltunk öltözve, tök biztonságos let volna
Na meg tuti született vns még pár sztárfotóóóóó
Géerő az van jaja Nagyon para az mikor mész mint az állat, van egy kikúrt meredek lejtő, úgy felgyorsulsz h lekattog a bobban a tiltás és teljes sebességgel döntött kanyar. Na ott kapaszkodni kell
Nekem ugye ott dolgozik rokonom és ő mondta hogy fék nélkül le lehet jönni meg még sosem volt semmi gond.
én sem fékeztem tök zsir volt..
de egy két kanyar nagyon parás az a géerő vagymi
Ejha, akkor lehet nem kéne ennyire örülnöm Bár eddig még egy baleset sem történt, illetve egy, mikor nem fékeztek és izomból nekimentek egy másik bobnak hátulról, de az nem a hegesztés hibája. Egyébként rendesen le lett tesztelve a cucc, az ott dolgozók minden este úgy jönnek le, hogy kiakasztják a tiltást, így 43 km/h felé megy a bob. Ha túlterhelve sincs vele gond nem hiszem, hogy veszélyes.
Hát én fosossabb vagyok ,nekem minden kanyarban rezget a léc.Minősített hegesztő vagyok és tudom ,hogy hegesztett néhány kollégám...
Ugye h mekkora fasza?! Főleg két nehezebb emberrel meg jobb bobbal, azért pár kanyarban rezeg a léc
hahó

voltam ma bobozni ulyhejbe nagyon bitank über zsír volt

remélem mihamarabb elmegyünk közösen is...
A 6 os az szép .Nekem sajnos 250.es ,de imádom,ha egysdzer sikerül nagyobbra cserélnem az lesz az igazi mámor...)))
Nekem egy Naked-em van ami kék-fekete de van is itt képem róla.
Valakit láttam ma nyéknél a 35 ősön15 óra körül egy sárga enduróval.
Sziasztok! Most csaptam egy karikát Tiszaújváros környékén, színte semmi forgalomba! Nagyon jó volt! Írígykedjetek
Jó neked!
Én itt vagyok miskolcon, persze hogy motor nélkül...
Kibaszott szép idő van!
Én meg megyek be miskolcra motorral :D nem bírom ki hogy csak ott áljon :(
Sok Alkoholista
Én is!
Már 3. napja minden este
Ma is be fogok
BEBASZTAM

ilyen ez a kareácsony,a- sa :D:F:D::D: [ O49]
Csáó
Itt a mail cim amire küld: kawasakistreetracing@gmail.com
Köszönjük.
Megy a HONDA a discoveryn!
szkráccs!
van wiw meghívóm, mondj emilcímet!
szerintem csáknorisz telefonszámával sokkal többre mennél..

tudtátoke hogy ő már elszámolt végtelenig!

kétszer..

( valós szám )
Simánjóhogy
nyahhh majd jövőre írok a dzsííízuskának, addigra kiderítem az emilcímét
Aztán kérek egy nagy garázst, TELI MOCCAL!
Gyóóóóóóóóóó
LOL nyahhh ebben van valami, végülis jah... hátha kinőne helyette valami normális

Ez meg de hűűűűűháááásan néz.............
na de mostmár iylen is kell nem?