Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kételkedem benne.
kamazzal meg lehet billenteni
veszek gázos dudát ami jo hangos meg egy doboz szénsavpatront pár liter pálesz, beöltözök batmannek oszt járom a bulikat szilveszterkor
Elég új építésű a garázsunk, nem éppen az a borulós fajta.
Azaz
te meg emelj a fejed fölé egy tuskót mer a gyökér már megvagy hozzá
ha mindig van vaze!

most mész ki beinditani a ratyiszakit oszt mit látsz há rászakadt a garázs vagy éppen egy atomvillanásba néztél bele (akkor már nem sok időd van) vagy it a világvége oszt nem tudod beinditani?

én bé indítom a labancot akármikor .
csak régen volt olyan hogy közben káromkodtam

volt már hogy nemindult nemadtam fel. rárugtam 72őt aztán berottyant
Mért nem öltözöl helyi parasztgyereknek? Ahhoz igazából nagyon öltöznöd sem kell, csak fogsz a kezedbe egy vasvillát. A többi meg már adott.
Amikor valami ezzel kezdődik hogy "ha" akkor már a fene megette.
ha nagynehezen beindul az az anyámasszonykatonája legalább el lehet menni vele egy körre nem csak a garázsban duruzsol

ha lesz hó még hétvégén kiviszem a KTMet

jókis agyhalál lesz belőle a hóval kombinálva
Hát milyen anyámasszonykatonái motorjaitok vannak nektek. Ma én is járattam 20 percet. De szépen muzsikált.
he nem az oilkeverék csavart hanem a benzinlevegőt a karbi oldalán ami meg nem lehet maxon mert akkor igen nagy gebasz lene
batmannak nem is B a jele
nekem maxon van az olaj... benzineztem, melegítettem, ahogy szoktam ilyenkor... így be szokott indulni... két másodpercre fel is kelt, csak ACEkombájn módon akkor kaptam a szivatóhoz, addigra leállt... onnantól semmi...
Kétszer végigcsináltam a gyertyaprocedúrám, de nem jött össsze... most meg már jönnöm kell be sütfőzni... öcsém leadta a rendelést
hűs van másfelet be kell kanyarintani a keverékcsavaron
Múlt télen -5fokban nekem se indult be
már megvan, de nem indul beeeeee
Pedig menni akartam egy karikát
hajintasz egy darab függönyt a hátadra ráírod, h nagy Bééé, belebújsz egy cicanaciba, fekete pulcsi, osztcsőőőőőő
Hallod, azért bírom a problémáidat A kollegina mellettem már hülyének néz úgy röhögök
eddig énis eljutottam. de már vagy 1 órája keresgélek és nemlelek csak gyerek méretben de miafaszért..

esetleg még superman és pókember is szóba jöhet
Venni nemtom lehet-e, de jelmezkölcsönző tuti van valahol.
Akkor 19, vagy 21,22, tököm se tudja már a gyertya méreteket
nemtudja valaki miskolcon hol lehet venni batman jelmezt?
ö-ö

nekem se KTM se crm be nemolyan voltott
Meg Debrecenben se nagyon nem igaz?