Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz Ez kb olyan, mint szótesztben a közép korú nő mellé odaírni azt, hogy MILF
És a marha az mi? Vízibicikli?
ma megkérdeztem a szakmai angol tanáromat hogy mi az a BLOW JOB

de én nem vagyok állat max egy jó nagy marha néha..
Tudtam hogy te nagyon állat vagy, de most fuldoklom a nevetéstől ezen a kérdőmondatodon.
amugy a nagy sárvédő miatt, de én nem látom a külömbséget szemmel a 16, 16.5 és a 17esek között..
ezt szoktad kérdezni más csajoktól is? ? ?
Mi a faszomé tűnik olyan picinek?

áááhh nekem a nagy kerekek tetszenek
Bazeg ez Zeher DRZ-je És 17es
De kíváncsiságból kezd el zaklatni ezeket az embereket, hogy esetleg cser?!
Én is ezt csináltam és meglepő módon 1-2 volt aki az xt-re cserélte volna a DRZ-t ráfizetéssel!
váááhh.. na most lépek le azonnal,mert különben egész nap megint csak moccokat lesnék, és most még tanulni kell egy csomót.....
jojjéjt majd nektek!
ez a ZEHERÉ 17es mito kerekekkel
Pl!
Ez olcsó és 16-os sm szett van benne!
Kross kerekeket eladod és máris jobban jössz ki!
Ezen van km óra viszont "csak" 40 paci!

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nem drágábbak mint a drz-k. Sőt..
Hát legalább úgy halnál meg, hogy azt csináltad közben amiek éltél/haltál.
akkor biztosan csak az enyim randa me nem kell senkinek
hát én így csak annyit látok, h jól néz ki.
Am nagyon tetszősek a KáTéjjeMek
A KTM nek ( az olyan régebbi LC4nek mint az enyém ) volt egy alacsony kiadása .

EGS vagy miafasz, ez tök ugyan ugy néz ki mint az enyim, csak a kretén tulaj 2006os idomokat tett rá, és alacsonyabb sokkal

de ne vegyél ilyet mer szar
Simán
Veszel egy 50 lovas DRZ-t, csapsz bele 16 os sm kerekeket és tutidisznóbrutálegyedialacsony sm-ed lesz
vagány. csak kicsi a kereke. Robeszokatis ezért gyűlölöm, nem tudom, miért, de úgy vagyok vele,h jjóóóóó nagy kereke legyen. :)
de. drága. De amúgy majdos. Vagymi. Annyi,h cserélni szeretném már majd az NSR-t csak mostanság inkább állatkodós motorhoz van kedvem, mint sporthoz, mert abból ha vennék nagyobbat, hoznám a formám, mennék mint güzü, meghalnék egyből.
le kelle reszteni a kereket , kivágni a rugókbólk vagy 3 kanyart meg az ülést kicserélni polifómra oszt telitalpal leér még a tenyered is
pici sm