Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17-es krova
váááhhh....nemvanmeg a gyertyakulcsom
ááááhh Hondába ne menjen senki Miskolcon xD
Gondolom Miskolc környéki vagy, ott meg van Honda márkaker is. Ott tudnak neked segíteni ebben a leggyorsabban, tuti, hogy van rá szerintem. Én speciel az enyémet egy suzuki márkakereskedésben vettem, szóval tökmindegy kit keresel meg.
akkor én nagyonfini pansoltat ihattam 4-ért!
hát leirom de ha este kijönnek a vámosok akkor kifizeted a büntetést

6e/liter (palackozva) amugy 5,5
Szia!
Egy kérdésem lenne! Milyen árban mozog felétek a "csúcskirály" minőségű barackpálesz? Mert tudni szeretném,hogy engem nem néznek-e hülyének. Vettem már párszor és meg kell mondanom nekem ez a No.:1 . Csak kicsit sokallom az ezévi árat ezért szeretném ha esetleg tudnál valami infót erről mondani nekem! Köszi!
Valaki motorozni? :D
ezt megosztom már veletek mert jókat lehet rajta hasadni:

haverokkal tárgyaljuk a szilveszteri lehetőségeket, erre spanom felvetette ezt:

nagyteremhez is van kulcsom, ha most beviszünk vagy 13 sziesztát és nyomatjuk, naponta persze palackcsere és 3 hét alatt simán fel lehet igy füteni azt a nagy termet vagy 2 fokra az meg részegen jo még ha mozogsz közbe akkor már majdnem sok is

ugyanilyen módon kivitelezhető a szinbe( haverék nagy traktor garázsa) is a buli, csak onnan még a gépekkel is ki kell állni meg kihordani a ládákat meg a terményt és máris mehet a fasza agrárszilveszter, most már buli agrár vonatkozásban szakmai kérdéseit is meg tudom válaszolni ( most diplomázott kertészmérnök), nem sok ilyen van szerintem, de ha van annak örülök és majd kigyűjtöm egy füzetbe, majd veszek julisnál (helyi játékboltos), hátha rámbeszél egy barbiházat is.

vagy szabadtéri buláj téglaszin(egy hely gönc határában), melegedösátor, forralt bor disznovágás, fütött szinpad belga, rammstein és Rgo koncert és már kész is a hagyományos göncitéglasziniszabadtériszilveszter. el ne felejtem az élményparkot megemliteni, ott a zuhogo, lehet simokázni meg fakutyázni rajta, ha nem nem fagy bé akkor rafting. és a Bogdány(gecinagy domb) nevű méltán világhires szánkopálya is ott van (piros pálya, beszarás).

Extrém szilveszter Extrém embereknek: figyelem dzsekessz arcok, pl Robotka(hülye bevállalós haverunk). Indul az 1. nagy gönci téli extrém szilveszter (NGTExSz).
- Szánkóderbi Zsigulátor után fakutya közte bála maddzag,Csini (egyik haver aki mindíg részeg, ) 97-tel felfele húzza luddombon, persze részegen.
- Futás a cigányok elől jégen
- Sznóbordolás a pincéknél vasalódeszkával
- bandzsidzsamping 20 gumipók egybekötve, Tsz száritótorony
- happy gang és szandi kazetta hallgatás csukott szemmel
- kötöttfogású csipöspaprikalekvár evő verseny
- guminősétáltatás nappal az ABCben

ugyhogy nekem ne mondjátok hogy nem lesz semmi, ezek vannak már csak választani kell.
A szelepek akkor fognak kiégni, ha a könyököt és a leömlőt is leveszed. Amíg az rajta van, addig nincs baj.
Nekemis nagyobbra van cserélve a vége... és az utolsó folytás ki van takaritva.... kipuff

olyat hallottam, hogy ha teljesen kipucolod bánthatja a szelepeket... nemtom mennyi igaz, szerintem a leömlőbe is van annyi folytás, meg katalizátor meg hasonlók ami eleget "véd"...
Nem árt neki szerintem. Ha dob nélkül járnál akkor sem lenne baja.
De, persze,hogy összerakom! Csak most úgy néz ki amit ki kell dobni! Ezt mégegyszer nem vállalnám be tuti, vagy csak én a tapasztalat hiánya miatt kezdtem rosszul neki. Lehet, hogy könnyebb lett volna egyszerűen a derékbavágni és így kitakarítani. Három kamrára volt osztva a két oldala pedig egy perforált lemezzel takarva bentről ami alatt néhány mm töltelékanyag van ezt nem is bántom. Az osztást viszont megszűntetem!és megy is össze. A két végycső egy kicsit nagyobb átmérőjű lesz! Nemtudom ez mennyire jó ötlet,mert hallottam már, hogy ezzel árthatok a motornak, vélemény? És a nyitott dobokkal mi a helyzet az nem árt? Én tulajdonképpen csak huzatosabbá teszem a kiput!
Nehogy már Valahogy próbáld meg megcsinálni. Elvégre hegesztő vagy vagy mi
Keresztbe csuszni, kilinccsel elöre felé haladni:D vagy oldaláraforditani és azon csuszni... Dobbal mi lett? miért kell kidobni? tuti nem lehet megcsinálni?
Szétgyütt a dob, dobhatom ki mert kb úgy néz most ki ! Mi az a "lap-valamizés"?
Az első dolgom lesz péntek este kimenni a kisterepjáróval a legnagyobb hóban lapjázni, meg az erdőbe
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kell nekemis egy csapatós gép!
jehhej itt a haw kapom elő a szimót oszt veretem keresztbe
Okok, szombattól már otthon vagyok és ráérek, amikor kell. Időjárás jelentés nézve a Berek már most be van fagyva és hétvégére remélem lesz olyan vastag a jég, hogy rá lehessen menni, akár mehetünk szombaton is korizni vagy vasárnap, vagy után bármikor
Azért a campus szebb! :) Meg amugyis, mien már h Miskolci topicra pesti képeket töltögetsz... Gyere haza! Mennyünk korizni megmutatom, hogy kell elesni!
Talán még a Parlement is látszik.
Lehet a formátum miatt, csak JPG-t lehet feltölteni, semmi mást
Miértnemtudok képet feltölteni?