Nagyon szép ez a ninja (pedig én túra motor párti vagyok).
Nekem is változott negyedévente fizettem eddig a kocsira 5300-most meg 3700ft a motor meg 12000 ről lett 5000 egy évre..))) kocsinál bónusz 8-ban vagyok a motornál 1ben,de az enyém csak kecske 250cm3.
hehe kinek mi a legolcsóbb !
mindenkinek máshogy jön ki a csomag osztás miatt !
és szerintem neten kell megnézni legjobb és megmutatja a legolcsóbat apámék most mindent átraktak más és más helyekre és vagy 50 e pééézt simán megspórolunk ami egy igen jó kis összeg
Kösz, szerintemis!
Kurvasok aza 9! Sokáig énis lusta voltam váltani évvégén, de sok esetben úgy látszik, megéri! Ha már 2-3 e ft a különbség negyedévente, az már megér egy váltást!
Ez egy istencsászár lesz így. Nekem most hogy kaptam megint egy új bónuszhokit, így negyedévre 9E a bizti. Ja és Allianz. Évvégén váltani fogok Unionra én is. Most sajnos lecsúsztam róla.
Hallod, nekem nyócadikos korom óta náluk volt az összes kismotorom, meg azóta a nagyok, ők voltak a legolcsóbbak, de mostmár korántsem! Számoltasd csak ki az unionnál, lemerném fogadni, h olcsóbb lesz!
Vagy két éve énis úgy jártam, hogy 7000ről megemelkedett hirtelen 9500-ra negyedévenként, bemegyek, mondom mizu, +1 bónusz, és emelkedik?Aszondja a nőci, hogy ők küldtek hírlevelet, hogy ha évvégén kilépek, és újra vissza, akkor marad a régi ár...mondom igen?
Azóta oittis hagytam őket a faszba!
Rosszul írtam, nem a duplája hanem több mint 50%-kal emelkedett! Mi fizetjük meg a sok kedvezményt amit az autósok kapnak az új belépő tagok.....stb. Megjegyezném,hogy a kocsim biztosítása 300ft-tal nőtt míg a motoromé 3500ft-tal! Egy éve újrakötöttem a biztosítást a kocsira és kevesebb mint a felét fizettem pedig 10 éve egy biztosítónál vagyok, ennyit erről! Most akkor ezt fizessük meg mi motorosok amiellen persze senki semmit nem tehet, bár a szerződés késedelmes kiküldése nem jogszabályellenes? Akkor én most nem állhatok el a szerződéstől?
Nekem is változott negyedévente fizettem eddig a kocsira 5300-most meg 3700ft a motor meg 12000 ről lett 5000 egy évre..))) kocsinál bónusz 8-ban vagyok a motornál 1ben,de az enyém csak kecske 250cm3.
Mondjál valami értelmeset erről a gépről. amit tudsz
gyaa mégiscsak áváltasz a speedre ?
mindenkinek máshogy jön ki a csomag osztás miatt !
és szerintem neten kell megnézni legjobb és megmutatja a legolcsóbat apámék most mindent átraktak más és más helyekre és vagy 50 e pééézt simán megspórolunk ami egy igen jó kis összeg
Kurvasok aza 9! Sokáig énis lusta voltam váltani évvégén, de sok esetben úgy látszik, megéri! Ha már 2-3 e ft a különbség negyedévente, az már megér egy váltást!
Jó beződült!
Nekem nagyon tetszett az oroszlános téma!
Majd meglesem a biztosítókat mert hátha van valami lehetőség, de már mind1!
Matt, illetve lakkozott fény, a váz mellet meg egy kosár kutya :
4X7560
alianz-nál
6700 helyett az unionnál 2990!
Hogy bassza szívgödrön a zédesannyát az alianc!
Átnyargaltam az U**ON-hoz, itt 23000. Nem mind1.
Azóta oittis hagytam őket a faszba!