Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem úgy volt, h max a cibere
Nagyon szép ez a ninja (pedig én túra motor párti vagyok).
Nekem is változott negyedévente fizettem eddig a kocsira 5300-most meg 3700ft a motor meg 12000 ről lett 5000 egy évre..))) kocsinál bónusz 8-ban vagyok a motornál 1ben,de az enyém csak kecske 250cm3.
ződöves veseköves vöcskök
Saját nindzsái voltak? Ződövesek?
neked volt 2 ninjád baszod. ennél többet vártam te vöcsök
Kawasaki, Ninja, Zőőd.............stb. Akkor sok sikert hozzá.
2010 a nagy változások éve lesz nálam

Mondjál valami értelmeset erről a gépről. amit tudsz

gyaa mégiscsak áváltasz a speedre ?
Komolyan?!
én is dilemmába vagyok,hogy hogyan /mivel fújam le a vázamat. Az a lakkozásos megoldás mennyire tartós?
na vazze én meg elcserélem a KTM et egy ZX7R 750 es kisninja-ra
hehe kinek mi a legolcsóbb !
mindenkinek máshogy jön ki a csomag osztás miatt !
és szerintem neten kell megnézni legjobb és megmutatja a legolcsóbat apámék most mindent átraktak más és más helyekre és vagy 50 e pééézt simán megspórolunk ami egy igen jó kis összeg
Én bamba voltam és soká néztem meg, hogy más biztosítónál mennyi lenne. De idén már nem fogok fasznyakoskodni, váltani fogok.
Kösz, szerintemis!
Kurvasok aza 9! Sokáig énis lusta voltam váltani évvégén, de sok esetben úgy látszik, megéri! Ha már 2-3 e ft a különbség negyedévente, az már megér egy váltást!
Ez egy istencsászár lesz így. Nekem most hogy kaptam megint egy új bónuszhokit, így negyedévre 9E a bizti. Ja és Allianz. Évvégén váltani fogok Unionra én is. Most sajnos lecsúsztam róla.
Te jó ég!
Jó beződült!
Nekem nagyon tetszett az oroszlános téma!

Majd meglesem a biztosítókat mert hátha van valami lehetőség, de már mind1!
100000% az union a legócsóbb motorre
Hallod, nekem nyócadikos korom óta náluk volt az összes kismotorom, meg azóta a nagyok, ők voltak a legolcsóbbak, de mostmár korántsem! Számoltasd csak ki az unionnál, lemerném fogadni, h olcsóbb lesz!
Zőőődül mááár a kukoricaszáááár...
Matt, illetve lakkozott fény, a váz mellet meg egy kosár kutya :
Nekem annyi a díj amennyit mondtak tavaj!
4X7560
alianz-nál
Pontosan ugyanezeket cseréltem énis!
6700 helyett az unionnál 2990!
Hogy bassza szívgödrön a zédesannyát az alianc!
Nekem sem küldött papírt volt biztosítóm (al***anz) tavaj 36e volt egy évre, idén 52000.
Átnyargaltam az U**ON-hoz, itt 23000. Nem mind1.
Vagy két éve énis úgy jártam, hogy 7000ről megemelkedett hirtelen 9500-ra negyedévenként, bemegyek, mondom mizu, +1 bónusz, és emelkedik?Aszondja a nőci, hogy ők küldtek hírlevelet, hogy ha évvégén kilépek, és újra vissza, akkor marad a régi ár...mondom igen?
Azóta oittis hagytam őket a faszba!
Rosszul írtam, nem a duplája hanem több mint 50%-kal emelkedett! Mi fizetjük meg a sok kedvezményt amit az autósok kapnak az új belépő tagok.....stb. Megjegyezném,hogy a kocsim biztosítása 300ft-tal nőtt míg a motoromé 3500ft-tal! Egy éve újrakötöttem a biztosítást a kocsira és kevesebb mint a felét fizettem pedig 10 éve egy biztosítónál vagyok, ennyit erről! Most akkor ezt fizessük meg mi motorosok amiellen persze senki semmit nem tehet, bár a szerződés késedelmes kiküldése nem jogszabályellenes? Akkor én most nem állhatok el a szerződéstől?