Na majd döbbensz és azt kívánod bárcsak álmodnál! Nekem több mint a duplája lett a biztosítás! Kérdezem a bizosítót telefonon valyon miért? Miésr csak január 3. kaptam meg a tájékoztató levelet,hogy emelkedik a díj, nem is kicsit, mire a telefonban a hölgy: mindenhol emelkedett! Erre én : kicsit érdekesnek tartom,hogy akkor kapok levelet, amikor már semmit nemtudok tenni ellene! A biztosítüs hölgy erre azt feleli hogy megérti a dolgot: KAPJÁK BE! mire megyek én már azzal,hogy ő megérti?
Bocsi,de valamit félre értettél .Én magamra mondtam,hogy kopasz,hisz még csak kb 1 hónapja vagyok ezen a fórúmon.S mível nagyon kopasznak éreztem magam itt és nem tudtam,hogy hogy mondjam el a véleményem ezen a fórúmon a házigazdáknak a háziakról...
Személyszerint senkivel semmi bajom,ha valakit pedig megsértettem akkor bocsi,de nem volt szándékos.
Haggyátokmár! Igaza van Tominak! Megbeszéltek 1 időpontot azt leboxoljátok! Aki nyer, viszi a másik motorját! Tegyünk már pontot a végére; bolhából elefánt...
Igazából elég fura egy helyzet. Nemtudom de szerintem nem írtam rólad semmit amiért itt "lekopaszozz" itt mindenki "Kozsós" szeretetben és békében él? Ha valaki valami negatívat mond a másikról akkor rögtön könnybelábad a szemetek vagy mi? Ugrani kell a másiknak,hogy mit merészel írni? Kopasz? Ez egy fórum amihez bárki hozzászólhat kedve szerint! És azthiszem nem vetettem el a súlykot amikor leírtam a véleményemet. Visszaolvastam pár oldalt és nekem nem gáz amit írtam, semmi kedvem folytatni,hogy nem vitatkozni akarok...stb. Ha valakinek sok amit írtam akkor nyugodtan válaszoljon és beszéljük meg, nem célom f@sznak lenni!
Én nem is ,a barátságot kérdőjeleztem meg,mert ez lejött és ennek örülök.Ráadásúl abban is igazad van,hogyha csak a motorozásról szólna akkor nem lenne csak 3 hozzászólás /havonta.
Mivel itt nagyrészt ismerjük egymást személyesen is, nyilván nem csak a motorokról fogunk beszélgetni hanem kb mindenről..
Kell ez is mert ha csak szigorúan motor téma lenne akkor elég lenne egy héten 1x megnézni a fórumot..
Ja, és tél van!
Én nem azért szóltam be ,hogy megsértselek.De tudod ha nekem van egy értékes motorom ,motorcsónakom,autóm akkor arra a két szemem,mert kitudja mikor tudok beszerezni belőle egy újat.Ha tehát ez nem inged ne vedd magadra,de tudod aki így tárolja a cuccait (ebben a válságban))) az vagy qrvára gazdag vagy hü..e.(de ez az én egyéni véleményem)
Egyébbként meg neharagudjatok ,de ez véletlenül nem egy motoros fórúm?Mert lassan itt több szó esik a korcsolyáról meg bicikliről....Semmi bajom egyikkel sem,csak hát mindennek megvan a helye,ill. ne legyen már azért más túl súlyban.Egyébbként meg ezer bocsánat,mert én vagyok ezen a fórúmon a" kopasz",úgyhogy inkább én váltok hali!
az én esetemben egy kis por meg pókháló csak nem tesz akkora kárt még egy bicikliben sem amit egy fél órás takarítás ne tudna helyrehozni.
nem zengtem ódákat a bicikliről én sem, csak mondtam hogy a fék az szerintem jó ami rajta van.
nem áll szándékomban többet írni erről mert értelmetlen, meg csak motoros fórum ez.
Most csináltam,csak nekem futásos az életem,állando kapu-ki be,mindig jön valaki Néha má Nem érek én úgy rá mint mások,hálistennek Ne várjá ,hude ódázott dolgokat,szarok meg ilyeneke,he kell kell,ha nem-nem.
Miért, irígyelnélek? Nekem is van egy benzintemetőm a fészerbe. 15km nem a világ vége Miskolctól ha már itt tartunk. Egyébként ha veszed a fáradtságot és visszaolvasok kicsit akkor rájöhetnél végre,hogy senkinek nem szóltam be csak megjegyeztem, hogy milyen gazdik vagytok! Teljesen mindegy hogy egy bringa amit már nem is használsz attól még lehet vigyázni rá, mert hár szar idők járnak. Én nagyjából így gondolnám,de nyugodtan folytasd az eszmefuttatásod Öccse!
Mé,tehozzád közelebb van a miskolci tropik mint hozzám?
A fostalicska bicigliről,meg senki nem zengett ódákat,nem volt dicsérve,srác keres alkatrészt,csak lett neki írva,hogy van ilyen azt itt van a hó alatt,semmi egyéb.Ha kell neki a szar kell neki,ha nem meg nem,nem kenyérre kell.
Feleslegesen, ne pampogjá öccse Tán írígykedel
Lucius3 is az én véleményem hatására írta amit írt és ezért az én reakcióm! Egyébként eszemben sincs bomlasztani a rendet holmi beszólogatásokkal, de a bringák attól függetlenül elhanyagoltak miközben ilyen-olyan ódákat zengenek a tulajok róla...
Személyszerint senkivel semmi bajom,ha valakit pedig megsértettem akkor bocsi,de nem volt szándékos.
Megbeszélitek hol és rendezünk egy boxot
Majd kötünk fogadást
Kell ez is mert ha csak szigorúan motor téma lenne akkor elég lenne egy héten 1x megnézni a fórumot..
Ja, és tél van!
Egyébbként meg neharagudjatok ,de ez véletlenül nem egy motoros fórúm?Mert lassan itt több szó esik a korcsolyáról meg bicikliről....Semmi bajom egyikkel sem,csak hát mindennek megvan a helye,ill. ne legyen már azért más túl súlyban.Egyébbként meg ezer bocsánat,mert én vagyok ezen a fórúmon a" kopasz",úgyhogy inkább én váltok hali!
Mikor lehet már menni korizni vagy motorozni vagy bringázni vagy akármi....
Szar ez a szutyok idő, be kellene tiltani
http://www.youtube.com/watch?v...
nem zengtem ódákat a bicikliről én sem, csak mondtam hogy a fék az szerintem jó ami rajta van.
nem áll szándékomban többet írni erről mert értelmetlen, meg csak motoros fórum ez.
A fostalicska bicigliről,meg senki nem zengett ódákat,nem volt dicsérve,srác keres alkatrészt,csak lett neki írva,hogy van ilyen azt itt van a hó alatt,semmi egyéb.Ha kell neki a szar kell neki,ha nem meg nem,nem kenyérre kell.
Feleslegesen, ne pampogjá öccse Tán írígykedel