Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóreggelt! Gondoltam metallográfiatanulás közben megmutatom nektek a kilátást az E/4ből...:)
Áhááá értem most már Szóval egy nagy dob, csak kettőnek látszik. Amúgy nem csodálom, hogy nehéz szétvágni, mert a gyári dobok rendeltetésszerű használata nem a darabolás
Ez egy 2007-es Yamaha fz6 s2-es aminek az ülés alatt van a kipuja és így téglalap alakú a dob két csővel a végén ami azt hivatott imitálni, hogy két kerek dob van az ülés alatt! A sportdob amit jólenne hozzá venni,de egyenlőre nincs rá morzsám az már valóban két darab lenne ezért is drága és úgy gondoltam szerzek egy gyári dobot amit szétvágok és talán értelmes hangja lesz ha kicsit megkönnyítem a kiáramló gáz útját, csak annyi helyen van hegyesztve amihez nem férek hozzá,hogy eléggé szétbarmolom mire ketté tudom szedni.
Téglalap alakú? Meg lapjába vágtad? Bocsi, de ezt így nem értem Nem tudnád lerajzolni vagy valami?
"A szóvégi -ul -ül mindíg rövid", kivéve ha nem figyelek oda
Agyári dob "téglalap" alakú és én szerintem a nehezebb szétszedést választottam, mert lapjába kettévágtam, de a "nagybendzsó" sem ért be a közepéig hiába volt rajta új vágókorong! most a hidegvágót püfölöm kalapácssal,eddig eredménytelenűl!
Jó lesz az, csak kitartóan kell próbálkozni Hogy csinálod amúgy? Szerintem úgy a legegyszerűbb, ha levágod az egyik végét, aztán visszahegeszted a móka után.
Megyek és szenvedek tovább a kipufogóberheléssel, még nem bírtam kettévágni! Kezd az agyamra menni .A vége az lesz, hogy kidobtam egy 20-ast és még jól sem szórakoztam! Aztán költhetek rá még kb 80-at, de legalább az már nem sufnituningos lesz!
Reméltem, hogy ezt válaszolod Volt egy ilyen barátnőm nekem is, nem egyszer bejátszotta, hogy jaj hát ő olyan álmos lett és a mondat végén már aludt
Miután nagyon elfáradt alszik bizony Nem az a "beszélgessünk még egy kicsit szex után típus"!
Alszik?
Teljes mértékben egyetértek! Simán végigalussza az ember az éjszakát, kivéva ha anyuci mellettem alszik .
Szia! Webcíme van a boltnak?
egy szolíd listácskát berakhatnál:D
Van minden a boltban. Most nyitáskor elég olcsón vannak a kabátok , sisakok, kesztyűk,
Én tele kajálom magam minden lefekvés előtt.
Jóóó regggeeeelllttttt BAZmegye! Olyan szép idő van itt: -4 fok, hóesés, szép fehér minden

Egyébként olyan furán ébredtem ma Fél 7kor ébresztett a telefonom, szokás szerint 55re átállítottam és visszafeküdtem. 1 másodperccel később nem értettem, hogy miért van 6:55, miért vagyok ébren, mikor nem is csörgött a telefon és miért van a telefon a kezemben. Fél óra képszakadás

Végül egy jó tanács azoknak, akik fáradtan ébrednek. Igyatok valamit lefekvés előtt. Mostanában iszok vagy sört, vagy egy kis baracklevet a vicces fajtából esténként, tegnap pont kettőt 1kor feküdtem le és olyan kipihenten keltem, hogy nemigaz
Honda cbf 250 (2005) kis egyhengeres és qrva jó! (nekem legalábbis)
Na végre! Az asszony karácsonyi ajándéksisakját is nálatok akartam megvenni, de erről sajnos már lecsúsztunk. Majd beugrunk szétnézni. Louisból is tudtok rendelni?
Az új egyhengeres CBF-ed van ? Ahhoz szerintem simán akad ilyen kijelző.
Akármilyen motoros üzletben beszerezhető, kb 20-22.000,- Tök könnyű beszerelni, csak tudni kell nagyjából melyik csatlakozó hol van a gépen. Nekem kicsit nehezebb volt a dolgom, mert nekem egy főtengely jelet is vennem kelett, nem volt elég csak áramot kötni rá. A legtöbbön viszont csak széthúzod a csatlakozót, ezt a kütyüt közbeiktatod, aztán adsz neki egy kis áramot valahonnan,mondjuk aféklámpakapcsolóról. De kapsz hozzá leírást is. Minyő gépre kell?
Dynamic Motors Motoros Bolt és Szervíz EGER-ben
Karácsonyi akciókkal
Nekem is kéne egy ilyen mkert az enyémben sajnos gyárilag nincs és hiányzik nagyon .hol veted, mennyiért és nehéz beszerelni?
Bükkszék és Egerbakta közt van. Tudod elég távolról szoktam közétek járni. Sajnos a legjobb részeket a kamera már nem tudta rögzíteni, de tervben van egy másik felvétel is ami a jobbik lassú szakaszra terjed ki.

A fokozatkijelzőt már én építettem be.
Hol van ez a Bükkszéktető? A SEBESÉG FOKOZAT KIJELZŐD GYÁRI VAGY UTÓLAG BEÉPÍTETT?