Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor megvettem a gépet állandóan lefulladt nagy gázra, alig lehetett beinitani, rá kellett ugrani a berúgókarra hogy beinduljon.
Aztán szétszedtem és a gyári 165-ös helyett 190-es volt a főfúvóka és a tű is fentről az 5. pozicióban volt pedig a 3.ban kellett volna lenni...Iszonyat sokat kapott nem is csodálom
A levegő csavar pedig 4 egészre volt kicsavarva.
Gyárilag ez is csak 2 fordulat, na itt már gyanús volt a dolog.
Még úgy is hogy nyitott dob van rajta meg nyitott légszűrő igy is csak 172-es 175-ös fúvókát irt a gyár.
Megvettem ezt a fúvókát de még mindig túl ki kellett csavarni a levegő csavart még igy is 3-ra kellett és mondták hogy ha 2.5-nél többet kell csavarni akkor alapjárati is kell.
Meg nem tudtam alacsonyra állitani az alapjáratot mert akkor gázra megint leállt, aztán nem valami kellemes.
Úgyhogy 45-ös helyett 48-as lett, igy már a levegő csavart 1.75-re kell csavarni.Meg nem áll le
Nagyjából ennyi, nem tudom mire lennél kiváncsi
Viszont az egyetlen dolog amire még nem jöttem rá hogy:Miért nem indul szivatóval?!
Arra sehogy nem birok rájönni
Mi ez az eger lilla gurulás? kérdezed, kérdezed, hogy megyünk-e de nem is tudok semmit róla :D
Helló!

Mesélj már erről a alapjárati fúvóka dologról.....mi volt a tünte mi volt a baj MINDENT ha lehet nagyobbra cserélted? :) érdekelne.
Bocsi,nem néztem. Nem ,nem ismerem annyira csak 1-2x motoroztunk egy társaságban.

Cbr929? Sport motor,szerinted mennyire kényelmes?
Van valami tapasztalatok a Honda CBR929-ről? Elsősorban kényelem szempotjából ?
Szia Kaszás3!
Írtam a fotó galériádhoz! Nem válaszoltál rá! Nem fontos csak kiváncsi lettem volna rá hogy ismereted e és hogy szoktatok együtt motorozni! ? Üdv: L
Hétvégén mentek az Eger Lillafüred gurulásra?
Kikaptunk,de nagyon jó volt ...Igaz szeles volt az idő ,de esemény dús (bukásos) verseny volt. 2 hét múlva folyt.köv.

http://www.r17.hu/images/letol...
Milyen volt a speedway?
Sziasztok! Ki jön a szombaton Eger- Lillafüred gurulásra?
És tudjátok mikor indul?
ÜDv:L
Büdös vagy!
Mi van niggerek?
Szájba hajintom mindegyiket
Akkor sajnos nem tudok többet segíteni...nincs mit..
Már beszéltem vele sajna repedt,hegeszteni kéne.Csak így nem nagyon merem bevállalni,hogy régen padkáztak vele és elrepedt.Köszi azért.
egy próbát azért megért.de ha tudom akkor....
Nagyon köszi!Hogy ez eddig nem jutott eszembe....
Ilyen korú cangáknál, de még fiatalabbaknál is érdemes 100+ ezres költségű javításoknál elgondolkodni egy komplett blokk vételén. Sokkal olcsóban ki lehet jönni.
Rossz helyen.
Irány a salakmotor !
Hali!
Mindenképpen meg kellene tudni,hogy honnan jött e fémszemcse!Én egy DRZ-t szereltem,annak a főtengely alsó csapszege/tűgörgője adta meg magát,úgy hogy felverte az olajjal a fémszemcséket a dugóhoz(palást csupa morzsa),meg bekajálta az olajpumpa is.Az olajszivattyút kompletten cseréltem,mert az igencsak illesztve van és nem kezdtem el csiszolgatni.Csak azért írom,hogy lehet nem is a váltóval van gond,csak ott bukik ki... Ha tutira tudod,hogy az a szar,bocs az okoskodásért.