Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki szívrohamot kapott, vagy azt nem te írtad?
köszönöm,sajnos már nagyon öreg és beteges volt...

mire gondoltál?
Igen, részvétem.. meg mást is mondtál! Kemény lehet most neked
igen ,nagymamámat temettük...arra gondoltál?
Neeem.Csak lábtartót kért kölcsön a labancra mikor vizsgáztatni akarta
nem úgy van az

Hé nem te írtad hogy voltak gondok a hétvégén ?
homok került a gépezetbe?
Kihasználtál
megvolt ez a számom neked ? szoftverelték a telómat oszt eltünt! de nem mentegetőzöm. megcsaltalak
Nem kellett ez a hülyeség.ÉN eltettem a számod.Úgy látszik neked csak "addig" kellettem
mögvagy .

Közben látom adatlapodon is kint van! no elmentettem !
nemtudom hová lett a telszámod de megvót! ilyen FOGALMAM SINCS milyen tréningen veszek részt azt se tudom hol .. de felőlem hát legyen hé ha esteleg majd belefér az idpmbe felhívlak ! 30/827NYOLC943 most csörgess meg, de csak csörges
Nem gond.Ha látsz egy fekete szart,ami kisebb lapát kormokat köpköd a kipufogón,(ne) állj elé!
Tényleg,nem futunk össze picit?Vagy wellnessezni jössz valakivel?
Hónap meg barcikán leszek. Nem gond? 2 napig valami szállodába ! Te odavalósi születésű vagyol ha emlékezetem nem károsodott!
Szerintem elnéztétek.A tip-top gumibörze a Zsigmondy utcán van a horgászbolttal majdnem szemben a betonfalban.
Értem, félre értelmeztem. De neki van autóhoz is, és a kettőt lehet, hogy össze tudja hozni.
Értem, köszi, szerintem megtalálom.
Épp a vékonyság a baj
Sima motorcentrirozóval nem lehet, mert az túl vékony és nincs hozzá adapter. Legalábbis eddig nem volt. De felhívom őket, köszi.
Kádárgumi a Szövő utcán. Neki van motorkerék centírozója. Az yzf-r 125 nek ő centírozta a kerekét. Annak elég vékony a tengelye. Hátha megtudja oldani. Holnap megadom a
oké
Bocsi!

Tudom, csak reflexből gépeltem.....
( ha az "előzmény" gombra kattintasz a hozzászólás alatt, akkor látod kinek írták, ha pedig valakinek címezni akarod a hozzászólást akkor kattints a "válasz erre" -gombra )
Az a szopás, amit atmosz csinál németbe. kiment kurválkodni
Na az ki?