Az igazán keményfaszú legények nem érik be holmi csicska 5100-al... Nekik a 7100 is csak egy lépés a Factory Line vonal valamelyik olaja felé. Na az a valami kicsirigó. Még aszongya Repszolrészing. Lúzerek olaja.
Van pár márka amiből lehet válogatni, mi a gyári előírás (viszkozitás és teljesítményszint) és utána megnézem mit tudok adni és mennyiért ami a gyári előírást teljesíti. Választék: AGIP/ENi, Repsol, MOBIL1, MOTUL, kasszrol ha nagyon ragaszkodik hozzá valaki. Ezeken belül is vannak ilyen-olyan adalékolású és fantázianevű cuccok.
Én általában az AGIP/ENi cuccait szoktam ajánlani/eladni. Pegasoba személy szerint utcára inkább a Moto Sinteticot adnám.
20W-50 erősen felejtős. Max chopperekbe ajánlható de oda is jobb egy 15W-50 a jobb hidegindítási tulajdonságai miatt (hidegen folyékonyabb). Sportos vagy sportmotorba ha nem pályán űzöd a gyári ajánlást kell figyelembe venni ez többnyire 10W-40 de a 10W-50 nyárra erős hajtás mellé kellhet. De az elsődleges mindig a gyári ajánlásnak megfelelés és a lehető legmagasabb teljesítményszint (nem a viszkozitási index mutatja) az adott viszkozitási osztályon belül. Láttam 10W-50-es fullszint ELF mociba való motorolajat nemrég APi SG osztállyal. AGIP 10W-40 félszint olajok is tudnak APi SL-t.
Szia! Segítenél? :Szerinted ez az olaj http://www.olaj24.hu/T/castrol...
Castrol Act-evo GP 4T 20W-50 megfelel a 2001-es Yamaha R1-embe?
Nem használom pályán de néha megzavarom. Vagy ink a Motul 5100?
Vagy Repsol Moto 4T Racing 10w50! Köszi a segítséget előre is!
Te tudod merre,hogyan,hány méter? Elvileg végig a 25-ösön,és ott lesz valami tecskó,lidl és mögötte. Na én ezen a műhódos képen nem látok olyan marha nagy betonrétet.
Bassza meg. Nem elég hogy hitvány időt mondanak, gyanítom emiatt Eger és környéke tele lesz önjelölt Rossikkal/Loebökkel meg ki tudja miféle szellemi toprongyokkal. Motrokolás azon a környéken kilőve.
Van most is bár nemtom milyet vettél, Würthöset vagy amolyan kék dobozosat, de az utóbbi is van olyan jó viszont sokkal olcsóbb.
Kék dobozosból van klasszikus zsíros spraym is ha valaki arra gerjed hogy a motorjának a farát összeb@ssza a láncspray.
http://youtu.be/XuQ4HGj4Ifc
Olgg.12749&g=motor_cikk
Én azt használok. Repsol Racing 10w50. A maradékon még krumplit is lehet sütni,olyan markáns lesz az íze az olajtól,mennyei
Mi a szösz?
Van pár márka amiből lehet válogatni, mi a gyári előírás (viszkozitás és teljesítményszint) és utána megnézem mit tudok adni és mennyiért ami a gyári előírást teljesíti. Választék: AGIP/ENi, Repsol, MOBIL1, MOTUL, kasszrol ha nagyon ragaszkodik hozzá valaki. Ezeken belül is vannak ilyen-olyan adalékolású és fantázianevű cuccok.
Én általában az AGIP/ENi cuccait szoktam ajánlani/eladni. Pegasoba személy szerint utcára inkább a Moto Sinteticot adnám.
Arnóton vagyunk az Ipari parkban, zörgess meg a 20/554-3328-as számon és mondok neked árakat.
Engedhetnél belőle!
Castrol Act-evo GP 4T 20W-50 megfelel a 2001-es Yamaha R1-embe?
Nem használom pályán de néha megzavarom. Vagy ink a Motul 5100?
Vagy Repsol Moto 4T Racing 10w50! Köszi a segítséget előre is!
http://maps.google.hu/maps?q=4...
Van most is bár nemtom milyet vettél, Würthöset vagy amolyan kék dobozosat, de az utóbbi is van olyan jó viszont sokkal olcsóbb.
Kék dobozosból van klasszikus zsíros spraym is ha valaki arra gerjed hogy a motorjának a farát összeb@ssza a láncspray.