Nem tudom, mi volt vele, kikapcsolva nem volt, de ez a Nokia csinált már érdekes dolgokat.
Mire hazaértem, már komoly füst szállt az ég felé jó messze, kinn az erdő irányából.
Sötét volt, mire hazakeveredtem, ötöt fordultam az öt tűzoltó kocsi személyzetével a helyszínre.
Ilyenkor bezzeg nem számít a rendszám, hogy a f.om húzzam ebbe a köcsög országba.
Szóval,,, így motoroztak ma a fiaim. Tiszta szopás volt ez a hétvége...
Tavaly vettem gumi ápolót, kicsit visszaadja a gumi fényét és ennyi a nagy varázslat! Pozitív, hogy tartós; már vagy háromszor fújtam motoron meg v kéccer kocsin!
Láncspray max biciklire lehet jó, féktisztító akár jó is lehet de 400Ftért már 500milis is kapható jobb helyeken! :)
Műszerfalápoló is használható, kicsit talán szilikontartalmú is, ezért egész szép a kezelt felület!
Nem feltétlenül rosszak a lidlös cuccok; most pl hőtartó kulacsot vettem! Ezres volt fél literes cucc és hideget meleget egész jól tartja! (nem termosz)
Tőletek hordja egy öreg a cimbimhez, a zsolcai kapui motoros boltba. Renk Csabihoz. Én igazából a viskit iszom cocával, de ezt magában is. Nagyon tuti.
Nyugi, beosztottam, amit hoztál.
Tudod? Mondtam, hogy a fiaimnak kell egy blokkot keríteni a Pony-ba, és történetesen Lacinak éppen van egy elfekvőben...
Mire hazaértem, már komoly füst szállt az ég felé jó messze, kinn az erdő irányából.
Sötét volt, mire hazakeveredtem, ötöt fordultam az öt tűzoltó kocsi személyzetével a helyszínre.
Ilyenkor bezzeg nem számít a rendszám, hogy a f.om húzzam ebbe a köcsög országba.
Szóval,,, így motoroztak ma a fiaim. Tiszta szopás volt ez a hétvége...