Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már be is kerültél a szavazásba
ok írtam megint gyors voltam és nem olvastam végig. Irtam a vendég könyvbe kössssi
Akkor Felsőtárkány végig a Bükkön a Csanyikig Nyami ez jó ez nagyon jó Felmehettünk volna a Kékesre is az lenne az Naj ó ez is elég
Lehet, akkor visszaszívom. Onnan másoltam ki a linket a címsorból,lehet, h azon nem a végleges van.

Bocsiiiiii
Szavannariverszájd-Kazincbarcika-Szilvásvárad-Bélapátfalva-Eger-Fe
lsőtárkány-Csanyik: Rumcájsz büfé

De térkép téren nincs hozzáfűznivalóm, mert én csak megyek a tömeg után, mivel bármikor bárhol bármennyi idő alatt képes vagyok eltévedni.
Regelni nem tudom,miért nem tudsz, írtam a csajszinak, aki szerkeszti az oldalt, és nem látja, h regelni akartál volna.
Vagy ha mégis, akkor lehet, h csak nem írtál vendégkönyvbe, írj valamit, h innen tudod, jönnél, milyen motorod van, pár sort!
Erről a Bükkábrányi kitérőről én sem tudtam,elvileg Egerből a Bükknek mennénk vissza Tárkány felé...
Pedig a kapu nyitva. Próbáld még egyszer, Laci már sínen van...
Á há. Ezt az útvonalat ismerem párszor már kanyarogtam erre Bükkábrányig értem de Tiboldarocon mit keresnénk? Ja Hogyan lehetne erre a túrára jelentkezni ha a mimok-on nem tudok regisztrálni? rider1800 már mentünk, ez nem jó ajánló levél? Kaszás is jöhetne, hogy tudjuk milyen motort is vett
Reméljük nem fog esni/ havazni, mert én már úúúúúúgy várom!

Szuper engem is érdekelne!Sajnos a mimok még nem enged fiókot létrehozni nekem biztosan jóváhagyásra vár! De am próbálkozom!
Szóval akkor merre lesz a motorozás?Remélem szuper idő lesz!
Én is mennék regisztráltam de nem kapok emailt merre lenne a túra? ha hosszabb Miskolc-Eger útvonaltól?
Ja,,, meg 18 is elmúltam már. Egy ideje.
Az én doktorimat még nem vonták vissza kedves uram!
Zolika!Már szavazhatsz is.
Akkor most már 3 szavazatod van, ha regisztrálsz, részemről is ok.
Amiről szó van, az némileg hosszabb egy Miskolc Eger körtől, valamint nem 10-én(ami épp kedd) hanem 7.-én volna, de, ha így is érdekel, akkor hajrá.
Egy kis ízelítő addig is kedvcsinálónak.
Jajam nézz be oda. Én beszavazlak :D
Ha csapatban motorozásra vágysz, mimok.hu ... regisztráció pár szó magadról és meg is van a csapat ;) Néhány itt fórumozó is tag!
Cbr 929 szerintem kényelmes,100km ig. Bár az attól függ milyen adottságokkal rendelkezik a vezető. 180 as emberkének még elmegy. Sport motor soha nem lesz kényelmes hosszú távra . Lábra kell gyurni Amúgy mindegyik sport motor 130km/h felett kényelmes bár szerintem ezt Te is tudod
Értem köszi a válaszod!
Nyilván nem Gold Wing! De az R1 hez képest biztosan kényelmesebb! Üdv: L
Halihó!
Úgy látom törölték a témát valamiért. Még korábban benne volt az esemény naptárban! april 10 el! Egy nagy létszámú motoros gurulás Egerből Lillafüredre! De ezek szerint törölték, én szívesen motoroztam vna csapatban! Még eddig szinte mindig csak egyedül motoroztam! :(
Akkor az faszán össze vissza elvolt állítva neked.
CSak így érdekel a téma, mert nekem is szarakszik a kicsi, 4-5 ezernél fura folytott hangja van hebeg, habog, alapjártatot alig tudok állítani neki. (szerintem megint felszedett valami szutyit a alapjárati fúvóka, meg szerintem a főfúvóka sem százas ) kis fordulaton még rángat is.... most volt tél elején karbiszinkron akkor úgy ahogy elfogadható volt bár még akkor sem múlt el az a tulajdonsága, hogy üresben gázadást egy jó másodperc múlva észlel és szerintem lassan is ejti a fordulatot. Ahogy olvastam lehet nagyobb főfúvókát kéne bele tenni....
A héten veszek bele új gyertyákat, és elviszem még a hónapban egy szerelőhöz, hogy komolyan foglalkozzon a dologgal, mert ez így nem okés.
Ez Watttta Fakkkkk?
Akit netán érdekelne...
http://www.facebook.com/events...