Szevasztok niggerek!
Szombaton reggel nekivágtam Budapest-Düsseldorf távnak egyedül motorral Szombat délután 4 körül Nürnbergnél azt mondta a testem és az agyam, hogy -Heee ennyi elég vóót ne légy barom
Hideg volt, szembe szél stb, stb.....Néztem egy hotelt és vasárnap reggel folytattam , délre meg is érkeztem.
Tapasztalat: Az osztrákoknál a hegyekben a pálya kibaszott hideg ilyenkor Németeknél viszont tudtam haladni, valahogy jobban gördülnek a kerekek az Aszfalton
Egy biztos fasza kis túra volt, de többet ilyen évszakban neki nem vágok, hogy dögöljek meg
Na gondoltam csak belebüfögök én is , kicsit gyarapodjon a hozzászólás
Itt egy kép az új designról
Csóróság van... és hirtelen elég sok kiadás! Most van otthon 5liter, 2,8 kell az XTbe; gondoltam rá, hogy megtartom a maradékot de most bőven van más szükséges kiadásom, a 10.000Km-es olajcsereintervallum (amit 6ezerre csökkentettem) pedig még elég távolinak tűnik, tehát ha kell valakinek odaadom szívesen! Ha meg nem akkor marad nekem :) azzal sem járok rosszul
Ádámka, nem itt vettem, sőt nem boltban vettem; ill boltban de haverommal hozattam olajszűrővel meg légszűrővel meg egyéb cuccokkal együtt!
VFR-em van, egy lengőkaros hátsó futóművel és Miskolcon már 3 gumisnál is jártam, egyik sem tud vele mit kezdeni.
Van tippetek, hogy hova menjek?
A kerék középfurata kisebb, mint az autóké, ezért az autógumis centrírozóra nem megy, a motoros meg kicsi, nem lehet központosítani, speckó kúk kellene hozzá vagy valami más (egyedi?) megoldás.
Van bő 2liter Repsol moto sintetico 10w40 Fully synthetic olajam pluszba! (nem a full szintetikus repsol racing;) Bolti ár alatt baráti áron megválok tőle, ha valakinek szüksége van rá! Itt a 4liter 11e Ft; én 4ért odaadom a bő két litert!
(nem ezer éve polcon álló olaj, hétvégén ebből cserélem az olajam, és a maradékot adom)
Jókor szólsz ,csütörtökön vittem a mutert a kórházba(agyvérzés gyanúval) és biztos mentem vagy 3 sárgán....
Pénteken ,nagyi temetésén meg vagy 2 sárgán....
Utána meg kötelezővé tennék a tetűhinták viselését is
Aztán mindenki ilyen szép szál legény lenne
Ennek a képnek is jó neve volt a google-ban "kisköcsög"
Szombaton reggel nekivágtam Budapest-Düsseldorf távnak egyedül motorral Szombat délután 4 körül Nürnbergnél azt mondta a testem és az agyam, hogy -Heee ennyi elég vóót ne légy barom
Hideg volt, szembe szél stb, stb.....Néztem egy hotelt és vasárnap reggel folytattam , délre meg is érkeztem.
Tapasztalat: Az osztrákoknál a hegyekben a pálya kibaszott hideg ilyenkor Németeknél viszont tudtam haladni, valahogy jobban gördülnek a kerekek az Aszfalton
Egy biztos fasza kis túra volt, de többet ilyen évszakban neki nem vágok, hogy dögöljek meg
Na gondoltam csak belebüfögök én is , kicsit gyarapodjon a hozzászólás
Itt egy kép az új designról