Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok niggerek!
Szombaton reggel nekivágtam Budapest-Düsseldorf távnak egyedül motorral Szombat délután 4 körül Nürnbergnél azt mondta a testem és az agyam, hogy -Heee ennyi elég vóót ne légy barom
Hideg volt, szembe szél stb, stb.....Néztem egy hotelt és vasárnap reggel folytattam , délre meg is érkeztem.
Tapasztalat: Az osztrákoknál a hegyekben a pálya kibaszott hideg ilyenkor Németeknél viszont tudtam haladni, valahogy jobban gördülnek a kerekek az Aszfalton
Egy biztos fasza kis túra volt, de többet ilyen évszakban neki nem vágok, hogy dögöljek meg
Na gondoltam csak belebüfögök én is , kicsit gyarapodjon a hozzászólás
Itt egy kép az új designról
Telefonon, látatlanban mind ezt mondják. Aztán amikor ott a feladat, akkor vakarják a fejüket

Esetleg tudsz valami konkrétabbat (név, tel.), mert nem mennék potyára.
Tiszaújvárosban gumiztam a Rendőrséggel szemben a hétvégén, szerintem nem akadály nekik!
Csóróság van... és hirtelen elég sok kiadás! Most van otthon 5liter, 2,8 kell az XTbe; gondoltam rá, hogy megtartom a maradékot de most bőven van más szükséges kiadásom, a 10.000Km-es olajcsereintervallum (amit 6ezerre csökkentettem) pedig még elég távolinak tűnik, tehát ha kell valakinek odaadom szívesen! Ha meg nem akkor marad nekem :) azzal sem járok rosszul

Ádámka, nem itt vettem, sőt nem boltban vettem; ill boltban de haverommal hozattam olajszűrővel meg légszűrővel meg egyéb cuccokkal együtt!
*kúp
Sziasztok!

VFR-em van, egy lengőkaros hátsó futóművel és Miskolcon már 3 gumisnál is jártam, egyik sem tud vele mit kezdeni.

Van tippetek, hogy hova menjek?

A kerék középfurata kisebb, mint az autóké, ezért az autógumis centrírozóra nem megy, a motoros meg kicsi, nem lehet központosítani, speckó kúk kellene hozzá vagy valami más (egyedi?) megoldás.

Köszi

Üdv:
T.
Breki Ugye nem adtál érte 11-et?
Mert akkor:ezzel pont átbasztak.
Igen, Tiszaújban melózok!
Legközelebb nem ilyet akarsz a gépbe önteni ?
Van bő 2liter Repsol moto sintetico 10w40 Fully synthetic olajam pluszba! (nem a full szintetikus repsol racing;) Bolti ár alatt baráti áron megválok tőle, ha valakinek szüksége van rá!
Itt a 4liter 11e Ft; én 4ért odaadom a bő két litert!
(nem ezer éve polcon álló olaj, hétvégén ebből cserélem az olajam, és a maradékot adom)
Van egy jó hírem! (Legalábbis számomra ) az éven -ha minden összejön- már legálisan, papírosan fogok motorkázni. Imádkozzatok értem!
köszi!

Kicsit messze van tőlem de elnézek
duplaocsi,ma nem te motoroztál Bába+Szakáld közt a tikitakin?
Adatlapomon mail is, telszám is.
Jókor szólsz ,csütörtökön vittem a mutert a kórházba(agyvérzés gyanúval) és biztos mentem vagy 3 sárgán....
Pénteken ,nagyi temetésén meg vagy 2 sárgán....
miért a városban melózol?
Ha adsz egy email címet adok telefonszámot, úgy könnyebb lesz!
Áhh, posta nemjó, ha netán arra járnék, kereslek itt előtte.
Hernádnémeti, de Tiszaújváros is tökéletes. Esetleg postai utánvéttel is fel adom amennyiben hajlandóak vagytok kifizetni a postaköltséget!
Ja tényleg,lámpánál sárga jelzésen nem átmenni,ha nincs fölös 100ezretek a csekkre!
Háttőőő, nekem most van elég füstölnivaló, de Czakó haveromnak odaadnám, neki a jóisten gumija se elég...melyik faluba lakol?
Utána meg kötelezővé tennék a tetűhinták viselését is
Aztán mindenki ilyen szép szál legény lenne
Ennek a képnek is jó neve volt a google-ban "kisköcsög"
tudom