Szervezkedek,még fogok írni,hogy mire jutottam. De jó programnak hangzik,annyi a gond,hogy szombatra esővel kecsegtet a színes,beszélő doboz a polcon.
Gondolom motorral tervezted az utat. Én meg talán beszervezek egy autóst,de még képlékeny.
Ide nem jön valaki?
Március 31.-én lesz
"Idei évben is megrendezzük Eger városában a lóerő napot, ami a technikai sport szerelmeseinek lesz megint egy gumifüstös, benzinszagú élményosztó nap!
Várunk mindenkit szeretettel, részt venni és részévé válni!
Mivel a facebook furcsán kezeli az adatokat ide is írjuk, hogy a LIDL mögötti területen lesz az észbontás!" https://www.facebook.com/event...
tudok Miskolcon akit NEM ajánlok...
Ma mentem a frissen szervizelt TA,mikor furcsa hang jött előröl.Valami zakatolt,lenézek és és .....
Vazze lóg a féknyergem !
Hátsó fék -lassítás szép lassan be a kútra. Hiányzik a féknyereg felső rögzítő csavarja! Már csak az alsó fogta,azt is kézzel kitekertem.
Itt köszönném meg annak a motoros társam(fehér v-storm) önzetlen segítségét ,aki ahelyett ,hogy segített volna majdnem elsodort!
1-2 Telefon ,sikerült egy helyi motor kereskedő( alkatrész motorokkal foglalkozik kintről) segített,így haza jutottam...
OK, zörömpölj rám hogy mikor jönnél, szombat munkanap fél hatig Arnóton vagyok, onnan hazafelé Görömbölyre a városban bárhol át tudom adni. Ha ennél később kéne akkor a Coránál tudunk találkozni.
Gyári alkatrészekre olykor 1 hétnél is hosszabbat mondanak. Anno az Intruderre kérdeztem kiegészítőt, már nem emlékszem pontosan mit de mondták hogy Japánból jön és az érkezési ideje nem HETEKBEN hanem HÓNAPOKBAN mérendő... Mondtam kösz.
Jóó jó... természetesen nem teljesen egyforma a hatásfoka a korábban említett tisztító cuccoknak, és nem is egyformán lép reakcióba az O gyűrűkkel, de a gyakorlatban ennek jelentősége nincs.
Már csak azért sincs, mert a fék/lánctisztító gyorsan elpárolog; szóval mielőtt reakcióba lépne az O gyűrűkkel már rég elillant. Aztán pedig jöhet a kenés!
Másrészt a gyakorlati példa is azt mutatja, hogy a fék/lánctisztító és láncspray kombó jól bevált, elég sok ismerősöm alkalmazza és nekem is bevált (úgyértem a lánc élettartama az átlagoshoz képest több) De mint mondtam, szerintem majdnem mindegy mivel van tisztítva, ha az nem magasnyomású víz... alapos tisztítás és megfelelő kenés esetén nem lehet gond!
Köszönöm szépen!
Bocsánat, de nem túl régen van meg ez a számom, és mivel senkinek nem szoktam megadni, aki nekem nincs benne, ismeretlen számot/magánszámot fel sem szoktam venni.
Valószínűleg szombat este tudok majd érte menni, ha az jó, de fogok telefonálni előtte!
Idén is lesz olyan klassz teflonos láncdeo?