Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl tárgyaltuk uram.
OKé! csörgess meg kimegyek a benzinkútra, az a legegyszerűbb. nem kell itt tekeregned.

3-as főútról hidasnémetinél lejössz, onnan hidasnémetiben a körforgóban GÖNC már ki lesz táblázva. vagy 5 km szar út, és a város elején ott a benzinkút..
Amint felkelek. Olyan 10-11 körül.
Viccet félre, szerintem 9 körül megyek, 10-fél11 körül ott vagyok...
Tudod már kb mikor jössz holnap?
OK?
JÓ!
Sziasztok!
Ezt meg tudom erősíteni, bár én kicsit korábban és Eger felől "támadtam" meg A hegyet. Sok helyen az út szélén még hó volt, pedig azért érzésem szerint az árnyékos részeken is volt 5-8 fok. Az aszfalt száraz, tényleg csak néhány helyen van egy-egy vízátfolyás, de azokat is lehet jó előre látni. Sajnos a BAZ megyei oldalon ahogy átérünk Hevesből, több helyen tovább "szakadt" az út, azokra nagyon figyelni kell!
Nekem mivel előtte már mentem egy nagyobb kanyart (Mc-Aggtelek-Sz.várad-Eger és onnan a Bükk) már üzemi hőmérsékleten volt a gumi, de még így is volt 2 kanyar ahol eltolta az elejét, szóval még óvatosan! :)
Hmm,tegnap 2 mocis rendőr kísérgetett motorozás közben Azt hittem,végig 63-al kell mennem,de aztán belehúztak
A Mimok-on megnézheted Szabó szervezte. A forduló Aggtelek.
Szerintem e-e-e elcsúszott a tyúkszaron
Oké!
Majd tojást azért viszek
Hanyan mentek és hova?
Linkaska! Holnap egy körűl megyünk felétek! Remélem az út széléről integetsz. Akár egy lepedővel ( MIMOK ) is üdvözölheted a csapatot. Mi majd vissza intünk és örülünk, hogy örülsz a látványnak. Azért paradicsomot nehozzál!
A Gixxernek asztalon van a blokkja a szerelőmnél, elbasztak egy csapágy postázást, ezáltal nem márc15-re, hanem gyanítom, márc végére lesz kész.
Hát, ez van.
A kis vackot meg én is megfaragom magamnak, ha kínja van, aztán mehet.
*hajtsd
Hajts a gsx-r-t
Du. 4-kor indultam ki, visszafelében már elég hűvös volt, de nem vészes. Pár vízátfolyás, meg 50-60 méteres nedves szakasz vagy három helyen, de, ha ezekre számítasz, és figyelsz, egész jót lehet már menni.
A Hámori tó meg még be van fagyva, na, ott aztán befagyott a p.csám, csak úgy ontja magából a hideget.
Nem volt hideg?
Csak írd nyugodtan.
Hááát, a tegnapi délutánba rendesen beletenyerelt az a kurva tűzoltás,(hogy a keze száradna le a sok piromániás köcsögnek!) szóval abba maradt a történet.
Ma délután (de hisz már tudod) kész lettem vele. Kis fordulaton zajos, de, ha elér oda, ahol használni kell, teszi a dolgát rendben, amit ma a Bükkben is bizonyított. (Nézd már a majrécsíkot)
Az a ronda ződ simagumis biztos azért dőlt el, mert simagumis! Minek megy az ilyen hülye krosszpályára?
A 15-én megrendezett kis nyilt nap a cross pályánkon.
Sajnos a fényképező ismét hamar lemerült, igy csak sajnos az elejét tudtam lencsevégre kapni.
Délután 1 körül még sokan érkeztek, elég szép mezőny összejött, illetve volt sok látogató nem cross motorokkal is

A 2. és 3. képen csak a haverok vannak
Tuti kis brigád
Köszi, írok neki.
Szia!

Van egy ismerősöm, aki szerelő és neki is vfr 800-asa van Ő tud neked segíteni a centírozásban. E-mail címe: vfrzoli@hotmail.com
Miskolci.

Üdvözlettel: Gábor.
rgwzoli! Majd írnék neked egy e-mailt,ha nem gond..
Amúgy most haragszom rád! Nem beszéltünk másfél percet, csak 1p 4mp-et! koncert joz volt?