Rendőr megállított egy férfit gyorshajtásért:
- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne kelljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle... :-)
Pár éve a szolnoki elkerülőn egy kocsi 130-cal tép, rendőr szirénázva utánamegy, leállítja.
Látván, hogy a sofőr egy fiatal nő, üdvözlésképp így szól:
- Azt hittem, már nem érem utol!
Mire a hölgy:
- Ha tudom, hogy utol akar érni, akkor egy kicsit jobban nyomom a gázt!
Megúszta!
- Mennyivel ment?
- 90-nel.
- És mennyi a megengedett?
- A városban 50, meg kinnt volt a 40-es tábla, az 90!
- Na menjen a pi.!
Igazoltatás, rendőr integet. Autós:
Helló! Elakadtak? Elvigyem magukat valameddig?
Rendőr:
- Nem látta a záróvonalat?
Autós:
- Azt láttam, csak magát nem.
Rendőr:
- Tekerje le az ablakot!
Sofőr:
- Egy sajtburgert kérek kólával!
Gyorshajtás.
Rendőr:
- Aztán lassabban azokkal a lovakkal!
A sofőr:
- Nem a lovakkal volt a baj, hanem a szememmel. Mindig gyorsan megyek, de időben észre szoktam venni magukat.
Robogón KÉT SZEMÉLLYEL, BUKÓSISAK NÉLKÜL. Rendőr integet az út szélén, mire a vezető odakiált:
- Mit integet, nem látja, hogy nincs több hely?
Ok, köszi, megpróbálom
Az ismerős gumisom azt mondta majd esztergáltat egy kúpot. Csak mikor...
ezt az infót találtam közben:
"A hásó kereket egy ugynevezet "franciatárcsás" centrirozó gépen lehet. Ezen gyakorlatilag egy tárcsából kiálló négy tőcsavarral lehet felfogatni rá a kereket. Ezt máshoz nem lehet átszerelni, így kevés gumis ruház be ilyenre."
A repülőtérnél, Tescónal balra és kb. 100 m: Fegyverneki, vagy a Miskolci Vasas Művház mellett Pusi gumi:Pusit érdemes felhívni / tel.számát nem tudom/, hogy foglalkozik-e egyáltalán motorral, ettől függetlenül kiváló a szakmájában.
Van még egy, a Zsarnais úton / repértől mész/ és ha jól tudom az első udvar balra, bent van motorgumis./ Ducatija van..../
Hirtelen nem jut több eszembe, de a Ducatisnak megvan a tavaly kiadott naptárján a telószáma..., , azt már csak holnap tudnám megmondani./ garázsba kell érte menni.../
Amugy ez komoly. Én a helyedbe csinálnék egy kúpot oszt cshőőőőő .. ez a probléma máskor is fent fog állni. Én Forróra a BOKEBO-ba járok link hívd fel őket, a csávó is motoros, valami diósgyőri klubnak alapítója is. Na meg ő is a kandóba járt mondjad neki mi a gond oszt hátha mondd valami okosat.
Annak fényében, hogy ezek szerint valamelyikőjüknek VFR-je van, nem értem a válaszát... még azt sem mondta, hogy akkor kit ajánl, aki meg tudja csinálni... érdekes
na a viccet félretéve a Wilkertől kb 600 méter a tip-top gumi/ ha 1 Wilkerrre gondolunk ill. a mellette található gumisra../
Tehát a Wilkertől mész a Metró irányába- jobbra elfordulsz- Shell kút- mögötte a Tip-Top gumi
Remélem jól "magyaráztam"
A tip-top gumi a baumaxal szemben van.
Ja most ugrott be: József Attilán a Shell kút mögött : Tip-Top Gumi.
Rendesek ha Ők sem akkor csak tudnak mondani valakit...
Rendőr megállított egy férfit gyorshajtásért:
- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne kelljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle... :-)
Pár éve a szolnoki elkerülőn egy kocsi 130-cal tép, rendőr szirénázva utánamegy, leállítja.
Látván, hogy a sofőr egy fiatal nő, üdvözlésképp így szól:
- Azt hittem, már nem érem utol!
Mire a hölgy:
- Ha tudom, hogy utol akar érni, akkor egy kicsit jobban nyomom a gázt!
Megúszta!
- Mennyivel ment?
- 90-nel.
- És mennyi a megengedett?
- A városban 50, meg kinnt volt a 40-es tábla, az 90!
- Na menjen a pi.!
Igazoltatás, rendőr integet. Autós:
Helló! Elakadtak? Elvigyem magukat valameddig?
Rendőr:
- Nem látta a záróvonalat?
Autós:
- Azt láttam, csak magát nem.
Rendőr:
- Tekerje le az ablakot!
Sofőr:
- Egy sajtburgert kérek kólával!
Gyorshajtás.
Rendőr:
- Aztán lassabban azokkal a lovakkal!
A sofőr:
- Nem a lovakkal volt a baj, hanem a szememmel. Mindig gyorsan megyek, de időben észre szoktam venni magukat.
Robogón KÉT SZEMÉLLYEL, BUKÓSISAK NÉLKÜL. Rendőr integet az út szélén, mire a vezető odakiált:
- Mit integet, nem látja, hogy nincs több hely?
Az ismerős gumisom azt mondta majd esztergáltat egy kúpot. Csak mikor...
ezt az infót találtam közben:
"A hásó kereket egy ugynevezet "franciatárcsás" centrirozó gépen lehet. Ezen gyakorlatilag egy tárcsából kiálló négy tőcsavarral lehet felfogatni rá a kereket. Ezt máshoz nem lehet átszerelni, így kevés gumis ruház be ilyenre."
A repülőtérnél, Tescónal balra és kb. 100 m: Fegyverneki, vagy a Miskolci Vasas Művház mellett Pusi gumi:Pusit érdemes felhívni / tel.számát nem tudom/, hogy foglalkozik-e egyáltalán motorral, ettől függetlenül kiváló a szakmájában.
Van még egy, a Zsarnais úton / repértől mész/ és ha jól tudom az első udvar balra, bent van motorgumis./ Ducatija van..../
Hirtelen nem jut több eszembe, de a Ducatisnak megvan a tavaly kiadott naptárján a telószáma..., , azt már csak holnap tudnám megmondani./ garázsba kell érte menni.../
Fegyverneki meg hirdet a gumis hirdetésnél!
Remélem vmelyik bejön...
20/314 70 35