A csavarhúzós módszer nem jött be, viszont fogtam 2 ilyen pillanatfogót vagy hogy mondják helyesen és azzal sikerült helyre rakni mentem is egy karikát végre!
Ma láttam egy olyat, mint a tiéd, itt a szomszéd falu, és a miénk között,a stílus is stimmelt, mert egy autó mögé beszorulva araszolt egy 1 km-es egyenes szakaszon, de, ha erre jársz motorral, csak szóltál volna. Ugye?
Szia! Bocsánat ezt nem tudtam, hogy a tiptop elköltözött!
Az fasza! Akkor most mit fogsz csinálni!
Ami még eszembe jutott:
A volt digép/ ha jól emlékszem/ ahogy mész fel Bükkszentlászlóra, és ott a építőenyag kereskedéssel szemben bemész, ha jól emlékszem akkor ott vany egy eszetergályos, ha azóta az meg nem szünt.
Másik, ha mész ki perecesre/ Bertalan út/ majdnem a közepén van egy gumiznak , szervíz , ha jól tudom áll ott VFTS is , ha ők nem tudnak segíteni akkor... Legalábbis eszetergályost ismernek./ a VFTS-hez kell.../
Angyal motorban Ricsi nem tudott vele mit kezdeni. Neki nem félkarú VFR-je van...
Tiptop elköltözött Kistokajba, oda most nem mentem. Egy gumist ajánlott Ricsi, aki szokott ilyet, de ők is csak úgy, sufnituning módon. Egyelőre nem mentem, még nézelődök...
És várom, hogy valamelyikőjük esztergáltasson közdarabot
Nekem az erdei közelítőtraktoromra is csinált terelőcsigát egy falumbéli ügyeskezű esztergályos. Nagyon összetett meló volt, de szuperül megoldotta a szaki. Ha mégsem tudnál komplett cuccot keríteni, egy telefont megér.(het)
Barcika előtt van a kv beton üzem (26-os mellett) ott az udvarban van egy ,olyan bolt ami csapágyak ,excenter kerekek stb foglalkozik,de sajnos nem tudom a nevét.
Agyvérzés tünettel vittem édesanyámat a kórházba,de hál istennek negatív lett a ct,csak az ideg miatt voltak nagyon hasonló tünetei.Ami nem is csoda hisz pénteken temettük a nagymamámat....
Nem tudja valaki, hogy Miskolcon hol lehet vásárolni "csigakereket" ?
Nekem kondigéphez kellene valami strapabíró!
Ha valaki ismer Miskolcon olyan helyet, ahol árulnak ilyet kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
Ma is volt egy unatkozó lesifotós Ruzsinnál.. Másfelé meg nem mentem. Jófejek voltak,villogtak,meg jeleztek,hogy ingyen lesz a portfólió,minőségi kivitelben.
NA már várnak minket....
viszont KÉSZ A MOTOROM !
Az fasza! Akkor most mit fogsz csinálni!
Ami még eszembe jutott:
A volt digép/ ha jól emlékszem/ ahogy mész fel Bükkszentlászlóra, és ott a építőenyag kereskedéssel szemben bemész, ha jól emlékszem akkor ott vany egy eszetergályos, ha azóta az meg nem szünt.
Másik, ha mész ki perecesre/ Bertalan út/ majdnem a közepén van egy gumiznak , szervíz , ha jól tudom áll ott VFTS is , ha ők nem tudnak segíteni akkor... Legalábbis eszetergályost ismernek./ a VFTS-hez kell.../
Ezek jutottak eszembe.
Angyal motorban Ricsi nem tudott vele mit kezdeni. Neki nem félkarú VFR-je van...
Tiptop elköltözött Kistokajba, oda most nem mentem. Egy gumist ajánlott Ricsi, aki szokott ilyet, de ők is csak úgy, sufnituning módon. Egyelőre nem mentem, még nézelődök...
És várom, hogy valamelyikőjük esztergáltasson közdarabot
üdv.Laci
Amúgy kössz a tippet!
Nem tudja valaki, hogy Miskolcon hol lehet vásárolni "csigakereket" ?
Nekem kondigéphez kellene valami strapabíró!
Ha valaki ismer Miskolcon olyan helyet, ahol árulnak ilyet kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
üdv.Laci
Ma is volt egy unatkozó lesifotós Ruzsinnál.. Másfelé meg nem mentem. Jófejek voltak,villogtak,meg jeleztek,hogy ingyen lesz a portfólió,minőségi kivitelben.